Lindelöf az elődöntőbeli előnyükről

Victor Lindelöf reményei szerint az Európa-liga elődöntőjében rájuk váró ellenféllel szemben a Manchester United rendelkezésére álló plusz 24 óra pihenő kis mértékű előnyt jelenthet a vasárnapi, kölni összecsapáson.


Ole Gunnar Solskjaer legénysége hétfőn este hosszabbítást követően egy Bruno Fernandes által értékesített büntetővel 1-0-s győzelmet aratott az FC København ellen, így biztosítva helyüket a második számú európai kupasorozat legjobb négy csapata között.

 

A Vörös Ördögök most a hétvégi elődöntőt megelőzően arra várnak, hogy kiderüljön, a Wolves és a Sevilla kedd esti párharcából ki lesz az ellenfelük. Victor szerint a számukra rendelkezésre álló több felkészülési időből pedig profitálhatnak.

 

"Kemény időszakon megyünk keresztül mostanság, úgyhogy ha nem is sorsdöntő előny, de plusz egy nap mindenképpen pozitívum számunkra" - kezdte a MUTV-nek.

 

"Az a plusz egy nap akár jelentheti a különbséget is a mérkőzés utolsó pillanataiban."

 

 

Lindelöf a tegnapi összecsapás 71. percében, Eric Bailly helyére állt be csereként és foglalta el jól megszokott helyét Harry Maguire párjaként a védelem tengelyében.

 

A svéd egy próbálkozásából a kapufát is eltalálta, de leginkább a védekezésből vette ki a részét a nagy erőkkel rohamozó dánokkal szemben.

 

"Remélhetőleg tudunk nyerni az elődöntőben és eljutunk a fináléba" - tette hozzá.

 

"Ez volt a célunk és remélhetőleg sikerül úgy teljesítenünk, hogy továbbjuthassunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Sevilla - Manchester United

Európa-liga elődöntő, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!