Lindelöf rablót fogott

A svéd játékos éppen otthonában, a svédországi Vasterasban tölti szabadságát, ahol hétfőn este egy 90-es éveiben járó hölgynek sietett segítségére.


A Manchester United védője azt követően érdemelt ki dicséretet, hogy hatástalanított egy tolvajt, aki ellopta egy idős hölgy kézitáskáját.

 

A középhátvéd feleségével, Majával és kisfiával tölti szabadidejét szűkebb pátriájában mielőtt megkezdené a felkészülési szezont Ole Gunnar Solskjaer vezényletével a jövő héten, és rövid otthon töltött ideje alatt is sikerült hőssé avanzsálnia, miután hétfőn este hozzásegítette a hatóságokat a tolvaj kézre kerítésében.

 

A helyi rendőrség közleménye szerint telefonhívást kaptak arról, hogy egy 30-as éveiben járó férfi ellopta egy 90-es éveiben járó nő táskáját, amely a járókeretére volt akasztva.

 

 

A férfi ezt követően igyekezett elhagyni a helyszínt, ám egy másik férfi, aki nem más mint Lindelöf, elkapta és öt percig a földön tartotta, amíg a rendőrség a helyszínre nem ért. 

 

"Büszkék vagyunk a tettére, de Victor szerint ez olyan cselekedet volt, amelyet bárki megtett volna hasonló helyzetben" - kezdte a Goal-nak a United bennfentese.

 

"A rendőrség szeretné megragadni az alkalmat, hogy megköszönje a szemtanúnak a gyors és okos közbelépését a sértett értékeinek visszaszolgáltatása érdekében" - áll a vasterasi rendőrkapitányság közleményében.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!