Rooney és Fabio kihagyták a nyílt edzést

Wayne Rooney és Fabio hiányzása mellett 24 fõvel tartották meg a Manchester United nyílt edzését a carringtoni edzõközpontban, a Schalke 04 elleni Bajnokok Ligája elõdöntõ visszavágója elõtt egy nappal.


Természetesen nem feltétlenül kell arra gondolni, hogy a hétvégén az Arsenal ellen pályára lépõ két játékos megsérült - sajtó képviselõi, így a klub hivatalos honlapja, a Manutd.com csak az edzés egy részén vehet részt minden alkalommal, a gyakorlások többi része nem sajtónyílvános esemény. Rooney például zárt térben, távol a média figyelmétõl gyakorolt a Chelsea elleni Bajnokok Ligája negyeddöntõje elõtt is, három nappal az Upton Parkban történt eseményeket követõen.

 

 

Sir Alex Ferguson vélhetõleg majd magyarázatot ad Rooney és Fabio hiányzására délutáni, hivatalos sajtótájékoztatóján, amelyet magyar idõ szerint 15 órakor tartanak az Old Traffordon, amelyen jelen lesz a játékosok részérõl Michael Carrick is.

 

A mai edzésen résztvevõ keret tagjai:

 

Kapusok - Edwin van der Sar, Tomasz Kuszczak, Anders Lindegaard
Védõk- Patrice Evra, Wes Brown, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, John O'Shea, Rafael, Chris Smalling, Jonny Evans
Középpályások - Antonio Valencia, Nani, Ji-sung Park, Michael Carrick, Anderson, Darron Gibson, Paul Scholes, Darren Fletcher, Gabriel Obertan, Bebe
Csatárok - Michael Owen, Javier Hernandez, Dimitar Berbatov
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!