Figyelemmel követi Van de Beek helyzetét a United

Donny van de Beek kimaradt az Eintracht Frankfurt elleni felkészülési mérkőzésen résztvevő keretből az Ajaxnál, miután hamarosan új csapathoz igazolhat.


Holland hírforrások szerint Van de Beek közel áll ahhoz, hogy távozzon a bajnokcsapattól, megszerzéséért pedig többek között az őt régóta figyelő Manchester United is érdeklődik más klubok mellett, így ez az oka a tegnapi kimaradásának.

 

Májusban az Ajax ügyvezető igazgatója, Edwin van der Sar megerősítette, hogy a középpályás távozhat a klubtól a nyár folyamán, de csak elfogadható összeg ellenében.

 

Van de Beek a koronavírus világjárványt megelőzően közel járt hozzá, hogy aláírjon a Real Madridhoz, de sem az orvosi vizsgálaton nem esett át, sem szerződés aláírásra nem került sor.

 

Úgy tudni, hogy Van de Beek megfontolná pályafutása Premier League-ben való folytatását, ahogyan arról már januárban is beszámolt a Sky Sports, azonban az Ajax idén nyáron még egyetlen hivatalos ajánlatot sem kapott érte.

 

Az ügy kapcsán természetesen az átigazolásokban mindig igen jól értesült szakértő, Fabrizio Romano is megszólalt.

 

 

Tegnap esti Twitter-bejegyzéseiben ezt írta:

"A Manchester United már hetek óta kapcsolatban áll Donny van de Beek ügynökével - hónapok óta figyelik a játékát."

 

"Őt egy 'lehetőségnek' tartják, de az Ajax továbbra is egy hivatalos ajánlat beérkezésére vár. A Barcelona tagadja, hogy bármilyen kapcsolatban állnának Van de Beek leigazolása kapcsán."

 

"Donny van de Beek szeretne a Premier League-be igazolni és most az érte beérkező hivatalos ajánlatokra vár, miután számos klub az elmúlt hetek során már kapcsolatba lépett ügynökével. Az Ajax el fogja őt engedni, ha bármelyik klub hajlandó lesz kifizetni az érte kért vételárat [40 millió euró]."

 

 

Majd ma reggel az alábbiakat tette hozzá:

"Az Ajax kiváló kapcsolatot ápol a Manchester Uniteddel - már tudják is, hogy a Man Utd mennyire érdeklődik Donny van de Beekért. De továbbra is hivatalos ajánlat beérkezésére várnak."

 

"A Barcelona hetek óta csendben van VdB-ügyben."

 

Amikor egy felhasználó arról kérdezte, a United hamarosan ajánlatot tehet-e a játékosért, így felelt:

"Ha bármely klub leigazolja Van de Beeket, az 'hamar' meg fog történni, nem kell rá 30 napot várni..."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!