Közel a megegyezés Van de Beek megszerzéséről

A Manchester United közel került ahhoz, hogy megegyezzen az Ajax középpályása, Donny van de Beek megszerzéséről.


A klub hosszú időszakon keresztül figyelte Van de Beek játékát és mivel a holland játékos szombaton kikerült az Ajax keretéből az Eintracht Frankfurt elleni felkészülési mérkőzésre vonatkozóan, azonnal szárnyra kaptak a pletykák távozásáról.

 

Úgy tudni, hogy a felek 40 millió font körüli összegben egyeztek meg a 23 éves játékosról, aki az orvosi vizsgálatokon történő sikeres átesést követően Ole Gunnar Solskjaer első nyári igazolása lehet.

 

A válogatott játékos információk szerint öt éves szerződést fog kötni a Vörös Ördögökkel, akik plusz egy éves hosszabbítási opcióval fognak rendelkezni.

 

 

A személyes feltételekről szóló egyeztetések még csak most fognak kezdődni a Uniteddel, ám nem várható, hogy ez problémákba ütközne, miután erős abbeli vágya, hogy a Premier League-ben játszhasson.

 

Állítólag a Manchester United fő közvetítője, Matt Judge siettette a játékos megszerzésének véglegesítését, miután információt kapott arról, hogy a Tottenham is megszerezné.

 

Van de Beek várhatóan a jövő hét elején utazhat Angliába, hogy véglegesítse szerződését és átessen a szükséges orvosi vizsgálatokon.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!