A United aggodalma Rooney miatt

A támadó térdsérülést szenvedett, kihagyta a ma reggeli edzést.


A Bajnokok Ligája elõdöntõjénem második mérkõzése elõtt néhány órával fogják csak értékelni a Vörös Ördögöknél Wayne Rooney állapotát, aki igyekszik leküzdeni sérülését, ami maitt a mai, carringtoni edzést is kihagyta.

A kedd délutáni sajtótájékoztatón Sir Alex Ferguson elmondta: "Nem edzett ma reggel. Egy kisebb térdszalag sérülése van, ezért maradt ma ki. Meglátjuk, holnapra hogy alakul."

Rooney távolléte a nyílt edzéstõl még önmagában nem jelenti azt, hogy túlzottan aggódni kellene, hisz korábban már hagyott ki hasonló edzést, ami után játszott is a következõ találkozón. Például az Upton Parkban történt incidensét követõen a médiától elzártan edzett a Chelsea elleni BL negyeddöntõ elõtt, majd a mérkõzés egyetlen gólját õ szerezte.

Sir Alexet nem kérdezték a másik távollevõrõl, Fabioról, ám a menedzser elmondta, a jó hír az, hogy Darren Fletcher is játszhat a mérkõzés bizonyos részében. A skót válogatott kapitánya a március 6-án, 3-1 arányban a Liverpooltól elszenvedett vereség óta nem szerepelt a csapatban vírusos gyomor bántalmai miatt, de múlt csütörtökön már a tartalékoknál szerepelhetett és immár készen áll, hogy az elsõ csapatban is pályára lépjen ismét.

 "A holnap esti találkozó egy részében Darren Fletcher szerepelni fog. Keményen dolgozott és már bevethetõ" - folytatta Fergie.

 


A skót menedzser elismerte, a hétvégi bajnoki mérkõzés felértékelõdése hatással lesz a holnapi, Schalke ellen pályára lépõ kezdõcsapatára.

"Lesz néhány változtatás" - utalt a vasárnapi kijelentésére, mikor azt nyilatkozta, Dimitar Berbatov, Michael Owen és Paul Scholes is bekerülhet a csapatba, mivel fel kell frissíteni a kezdõt.

A teljes lista, akik ma részt vettek a nyílt edzésen:

Kapusok - Edwin van der Sar, Tomasz Kuszczak, Anders Lindegaard
Védõk - Patrice Evra, Wes Brown, Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, John O'Shea, Rafael, Chris Smalling, Jonny Evans
Középpályások - Antonio Valencia, Nani, Park Ji-Sung, Michael Carrick, Anderson, Darron Gibson, Paul Scholes, Darren Fletcher, Gabriel Obertan, Bebe, Ryan Giggs
Csatárok - Michael Owen, Javier Hernandez, Dimitar Berbatov
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!