Raul barátságos fogadtatásban részesülhet

Sir Alex Ferguson szerint az Old Trafford közönsége tisztelettel fogja fogadni Rault.


A menedzser ugyan reméli, hogy Raul nem tudja megismételni egykori csapattársának, a brazil Ronaldonak a teljesítményét, aki 2003-ban az Álmok Színházában szerzett mesterhármasával nagyban hozzájárul a United kupabúcsújához, azonban arra számít, hogy a spanyol veterán barátságos fogadtatásban részesül majd a szurkolóktól.

 


„Emlékszem, a világ legjobb játékosának neveztem miután 2 gólt szerzett ellenünk a Bernabeuban a negyeddöntõben.”


„Egy sérülés miatt azonban ki kellett hagynia a visszavágót, amely igen emlékezetes este volt, 4-3-ra gyõztünk hazai pályán. Habár ez a kiesésünket jelentette akkor, ez nem akadályozta meg a szurkolóinkat abban, hogy elismerjék Ronaldo teljesítményét, aki mesterhármast szerzett, és állva tapsolták meg lecserélésekor.”


„A közönségünk az egész Real Madridot megtapsolta a mérkõzés végén, még úgy is, hogy az eredmény a mi búcsúnkat jelentette. Nagyon emlékezetes, különleges estként vonult be az az európai kupameccs a klub történelmébe.”


„Raul a Bajnokok Ligájának legeredményesebb játékosa 71 góljával, az európai labdarúgás egyik ikonja, öröm lesz látni õt az Old Traffordon futballozni.”

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!