Ligakupa: A Brighton lesz a következő ellenfél

A Manchester United a Brighton & Hove Albion ellen mérkőzik meg a Carabao Cup negyedik körében, a találkozóra a jövő héten kerül sor.


Graham Potter csapata szerdán a Preston North End gárdáját 2-0-ra legyőzve jutott túl a harmadik körön, köszönhetően Alireza Jahanbakhsh és Alexis Mac Allister találatainak.

 

A Brightonnak ez volt az első győzelme 17 próbálkozásából, amit a Deepdale-en játszott eddig és a győzelem következtében a Sirályok rövid időn belül kétszer is játszani fognak Ole Gunnar Solskjaer egyesülete ellen az Amex Stadiumban, hiszen szombaton bajnokin csapnak össze a csapatok.

 

A tavalyi szezonban a United 3-1-re legyőzte az Old Traffordon a Brightont, majd júniusban idegenben 3-0-s sikert értek el a Vörös Ördögök - az Albion PL-be történő visszatérése óta ez volt az első mérkőzés, melyen 3 pontot szerzett a United a Brighton otthonában.

 

A manchesteriek kedden a Luton Town otthonában győztek 3-0-ra, Juan Mata büntetőből szerezte meg a vezetést, majd a csereként pályára lépő Marcus Rashford és Mason Greenwood is eredményes volt, kialakítva a végeredményt.

 

 

A Ligakupa negyedik körös találkozója a harmadik lesz a két csapat kupatörténelmében, az első kettőt még 1992-ben rendezték. Akkor a Goldstone Groundon Danny Wallace találata 1-1-re volt elegendő, hiszen Matthew Edwards a hazaiak színeiben betalált. A visszavágót Mark Hughes góljával a United nyerte és 2-1-es összesítéssel lépett tovább.

 

A Vörös Ördögök a legutóbbi szezonban az elődöntőig meneteltek ebben a sorozatban, míg legutóbb 2017-ben emelhették magasba a trófeát, amikor 3-2-re legyőzték a Southamptont a Wembley-ben.

 

A meccs időpontjáról később döntenek...


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!