Dembele "nagyon közel" a Unitedhez

A legfrissebb spanyol értesülések szerint a Barcelona szélsője hamarosan az Old Traffordon köthet ki.


Az AS legfrissebb információi szerint a spanyol csapat hajlandó lenne 50-60 millió euróért megválni Ousmane Dembelétől, mivel még az átigazolási ablak bezárta előtt le szeretnék igazolni Memphis Depay-t.

 

A hírek szerint a Manchester United hajlandó megadni a kért összeget, tehát a francia szélső "nagyon közel áll" a Vörös Ördögökhöz - legalábbis az említett lap szerint.

 

Az AS viszont azt nem ragozza, hogy egyáltalán megköttetett-e az üzlet, csupán arról informálnak, hogy a játékos közel áll a váltáshoz, amely arra enged következtetni, hogy a két klub már tárgyal egymással.

 

 

Dembele távozására számítani lehetett a nyár folyamán, mivel a Barcelona egyik legfőbb kiszemeltje az egykori United-játékos, Depay. A francia szélső távozása pedig utat nyithatna a holland váltásához.

 

Depay átigazolásáról Ronald Koeman érkezése óta cikkeznek a lapok, viszont úgy tudják, hogy a Barca nincs olyan anyagi helyzetben, hogy megengedhesse magának a támadót.

 

Az L'Equipe szerint a franciák hajlandóak elengedni a játékost, viszont egyelőre még semmilyen hivatalos ajánlatot nem kaptak a katalánoktól.

 

UPDATE: A hírt azóta a Sky Sports is megerősítette. Állítólag kölcsönszerződésről tárgyalnak a felek.


Sport Witness

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!