Dalot közel a milánói kölcsönhöz

A Sky Italia szerint a Manchester United védője, Diogo Dalot közel áll ahhoz, hogy a szezon végéig az AC Milanhoz kerüljön kölcsönben.


Dalot már el is utazott Milánóba és amint a két klub megegyezik a megállapodás pontos részleteiben, pontot is tesznek majd az ideiglenes átigazolására.

 

Az egy évre szóló kölcsönszerződés keretében az olaszoknak nem lesz majd kötelező a nyáron megvásárolniuk a játékost, viszont a teljes bérét ők fogják állni a kölcsönidőszak során.

 

 

A portugál U21-es bekk nem tudott állandó játéklehetőséget kiharcolni magának az Old Traffordon azt követően, hogy 2019 nyarán Aaron Wan-Bissaka érkezett a klubhoz a Crystal Palace-tól.

 

Dalot 2018 nyári Portotól történt 19 millió fontos átigazolása óta 35 tétmérkőzésen jutott szóhoz manchesteri mezben, legutóbb éppen szerdán, amikor a Brighton & Hove Albion 3-0-s legyőzésével végződött Ligakupa meccsen játszhatott.

 

Ezzel a 21 éves játékos lehet a héten a második United játékos, aki ideiglenesen elhagyja a csapatot a Serie A-ért, miután Andreas Pereira a Lazio együtteséhez szerződött a szezon végéig.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!