Rashford üzenete a szurkolóknak

"Ez nem elég jó" - így értékelte Marcus Rashford a Manchester United teljesítményét a Tottenham ellen, ahol 6-1-es vereséget szenvedett a csapat.


A 10-es számú játékosunk a Twitteren keresztül kért bocsánatot a mérkőzés lefújását követően a Vörös Ördögök teljesítményéért, amivel a 16. helyen kezdjük meg a két hetes válogatott szünetet egyetlen győztes mérkőzéssel a nevünk mellett a 2020/21-es szezonban.

 

"Elsőként szeretném leszögezni, hogy United szurkoló vagyok" - írta Marcus a személyes profiljának felületén.

 

"Ez az én klubom. Rendkívül büszke vagyok, hogy ezt a mezt hordhatom, ugyanakkor nincsenek kifogások, ez egyszerűen nem volt elég jó és szeretnék bocsánatot kérni minden szurkolótól, akinek a mai napot ezt végig kellett néznie."

 

"Sokkal jobbat érdemeltek, mint ez."

 

 

Rashford csatlakozott csapattársaihoz, Luke Shawhoz és Scott McTominayhez a vereséget követő bocsánatkérés sorozatban, amely vereséggel a United házi rekordot döntött a Premier League érában és csupán a második alkalom történt meg, hogy az ellenfél hatszor juttatja túl a kapusunkon a játékszert hazai környezetben.

 

A csapattársaihoz hasonlóan Marcus is ígéretet tett arra, hogy fejlődni fog a csapat pályán mutatott teljesítménye, amint visszatérnek a válogatott szünetről.

 

A következő mérkőzést október 17-én, szombaton játszuk a Newcastle ellen, míg ugyanezen hét keddi napján elkezdődik a Bajnokok Ligája sorozata is, ahol a Parc des Princes stadionba tett látogatásunk alkalmával a Paris Saint-Germainnel kell megküzdenünk.

 

"Legszívesebben ma este távol maradtam volna a közösségi médiától, de megérdemlitek, hogy halljatok felőlem a hullámhegyek és a hullámvölgyek idején is, nem bújhatunk el" - folytatta Rashford.

 

"Szörnyen érzem magam és ígérem, hogy legközelebb sokkal jobbak leszünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!