Valencia a United erejének tartalékát dicséri

A friss gólszerzõ, Antonio Valencia a Schalke 04 legyõzését követõen a Manchester United kollektív erejét méltatta, valamint felkészültnek érzi csapatát a Barcelona elleni döntõre.


Sir Alex Ferguson rengeteg változtatása ellenére a United megmutatta, mekkora tartalékokkal rendelkezik. Csupán Valencia és Edwin van der Sar voltak azok, akik helyet kaptak a tegnap gyõztes csapatban a Németországban nyerõ kezdõbõl. 

Ám a United így is képes volt gyõzni, 4-1 arányban múlta felül riválisát. Valencia kezdte meg a gólgyártást a 26. percben, majd Darron Gibson növelte a hazai elõnyt, amire még Jurado válaszolt az elsõ félidõben, ám a fordulás után Anderson duplája bebiztosította a gyõzelmet a Vörös Ördögöknek.

"A csapat a fontos - a menedzser kilenc helyen változtatott, de megmutattuk, hogy így is erõsek vagyunk" - mondta Valencia az uefa.com-nak. "A szurkolók élvezték és a játékosok mind jól dolgoztak."

Gibson volt az, aki segítette az ecuadori szélsõt a gólszerzéshez, megnyitva ezzel a Schalke védelmét, valamint esélyt adva a további gólokra.

 


"Nagyon okos passz volt Gibsontól, nagyszerû labda volt."

"Nõtt az önbizalmam. Két hónapja játszom ismét és nagyon elégedett vagyok a dolgok alakulásával" - folytatta Valencia, akinek idei európai kupa sorozata borzalmasan kezdõdött és akinek vigaszt jelenthet a döntõben szereplés.

"Sokat jelent ez számomra a sérülésem után, ha a döntõben is tudnék játszani, még élvezetesebb lenne számomra és remélem jó munkát tudunk majd végezni. Reméljük, képesek leszünk jó játékra - a menedzser nagyon intelligens és várni fogjuk, milyen keretet fog felállítani, hogy szembe nézzünk a Barcelonával."
 

uefa.com

 


 


uefa.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!