HIVATALOS: Pellistri is a klubhoz került

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy leigazolta Facundo Pellistrit a Penarol csapatától. A játékos ötéves szerződést írt alá, mely egy évvel megtoldható opcióval rendelkezik.


A 18 éves játékos már 37 alkalommal szerepelt az uruguayi bajnokságban szereplő klub első csapatában.

 

"Csatlakozni egy olyan történelemmel rendelkező klubhoz, mint a Manchester United, egy álom számomra. Sokat tanultam a Penarolnál és szeretnék mindent megköszönni nekik, amit értem tettek. Csodálatos érzés a menedzser bizalma és tudom, hogy tökéletes lesz a fejlődésem szempontjából, hogy vele dolgozhatok" - nyilatkozta Pellistri.

 

 

"Nagyszerű játékosokkal teli kerethez érkezem, akiktől minden nap tanulok. Mindenki tudja, hogy a Manchester United egy olyan klub, amely lehetőséget ad a fiatal játékosoknak és én készen állok, hogy minden nap keményen dolgozzak ezekért a lehetőségekért és bizonyíthassak Angliában."

 

"Megfigyelőink régóta figyelték Facundót és hisszük, hogy igazi tehetség lesz hosszú távon. Noha megértjük, időbe telik alkalmazkodnia az angol focihoz, sebességével és képességével képes megverni ellenfelét" - mondta Solskjaer.

 

"Facundo tökéletes platformot kap a Manchester Unitednél ahhoz, hogy fejlődjön, benne minden technikai képesség és megfelelő mentalitás meglelhető ahhoz, hogy top játékossá váljon. Mindannyian nagyon várjuk, hogy együtt dolgozhassunk vele és hogy a benne rejlő potenciált kiaknázzuk az elkövetkezendő években."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!