Sky: A Man Utd az idei átigazolási ablak egyik vesztese

Az átigazolási ablak utolsó napjának elteltével a Premier League-ben szereplő klubok szurkolói megvizsgálhatják, hogyan szerepelt kedvencük a piacon. Sokan lehetnek izgatottak, néhányan bizonytalanok, mások pedig frusztráltak. A Sky Sports News riporterei értékelték a Manchester United nyári átigazolási ablakban nyújtott teljesítményét a piac zárását követően.


A szezon kezdeti gyenge eredmények rávilágítottak a Manchester Unitednél a hiányosságokra, amelyek a piac zárásáig sem lettek orvosolva.

 

Az átigazolási ablak utolsó előtti napján elszenvedett 6-1-es vereség a Tottenham ellen új magasságokba emelte a Manchester United körüli frusztrációt. Abban a pillanatban egyetlen igazolást tudtak véglegesíteni, a középpályás Donny van de Beeket, aki 37 millió fontért érkezett az Ajaxtól és egyetlen Premier League mérkőzésen sem kapott még helyet a kezdőben.

 

 

Az utolsó napon további erősítés érkezett Alex Telles, Edinson Cavani, Amad Diallo és Facundo Pellistri személyében, Jadon Sancho játékjogát azonban nem tudták megszerezni a hosszú nyári hajszát követően. Jogosan merül fel a kérdés a szurkolóban, hogy miért az átigazolási ablak utolsó óráiban kellett ezeket az üzleteket nyélbe ütnie a Manchester Unitednek?

 

Egy újabb nehéz átigazolási ablakot követően a reflektorfény főként az ügyvezető igazgatóra, Ed Woodwardra esik, akiről Gary Neville is éles kritikát fogalmazott meg. "Nem elég jó" - ez volt a rövid értékelése Woodward munkájáról a megsemmisítő vasárnapi Spurs elleni mérkőzést követően.

 

 

A klub abban reménykedik, hogy a megvásárolt játékosok különbséget tudnak jelenteni - annak ellenére is, hogy a klub az elmúlt átigazolási ablakokban nem éppen volt tétlen - a csapat összteljesítményének azonban jelentősen javulnia kell, hogy az öltözői hangulatban változás álljon be.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!