Ighalo kész megragadni a lehetőséget

A szombat esti Newcastle elleni mérkőzéssel itt az esély Odion Ighalo előtt, hogy letegye a névjegyét a Manchester United színeiben is a Premier League-ben.


A nigériai játékos a Crystal Palace elleni szezonnyitó mérkőzésen a padról szállt be a mérkőzésbe, a Brighton & Hove Albion és a Tottenham elleni meccsen azonban a cserék között sem kapott helyet.

 

A Carabao Cupban ugyanakkor a kezdőben szerepelt mind a Luton Town, mind a Brighton ellen, és úgy néz ki, hogy Ole Gunnar Solskjaernek a hétvégén is számolnia kell vele, ugyanis Anthony Martial és Edinson Cavani nincsenek játékra képes állapotban.

 

"Mindig készen állok" - mondta. "Mindig a legjobbamat akarom adni az edzéseken, keményen dolgozom és várok a lehetőségemre, hogy megragadhassam azt, ha a menedzsernek szüksége van rám."

 

 

"Remélhetőleg szerényen tudom tovább folytatni a mindennapos munkát. Minden nap megérkezem az edzőpályára és a legjobbamat adom, ez a legfontosabb. Amikor a főnöknek szüksége van rám, ott leszek és a legjobbamat fogom nyújtani."

 

Jól kezdte a 2020/21-es szezont a Newcastle, Steve Bruce együttese így kemény feladatot fog állítani fiaink elé. A Unitednak ugyanakkor győzelemre van szüksége, hogy a megfelelő választ adja a Tottenham ellen elszenvedett vereségre.

 

"Keményen dolgozunk és már alig várjuk" - tette hozzá Ighalo. "Keményen dolgozunk a legutóbbi meccs óta. Akik itt maradtak, és nem mentek el a válogatott mérkőzésekre, mindannyian keményen dolgoztak."

 

"Mindenki remek formában van, és amikor a többiek is visszatérnek a nemzeti csapatoktól, jó eséllyel vághatunk neki egy győztes mérkőzésnek. Tudom, hogy nem kezdtük fényesen a szezont, úgyhogy mindenki jóvá akarja ezt tenni, aminek a legjobb módja megpróbálni megnyerni a soron következő mérkőzést."

 

Cavani érkezése komoly versenyhelyzetet fog eredményezni a támadó játékosok között, Ighalo ugyanakkor úgy gondolja, hogy mind a korábbi Paris Saint-Germain támadó, mind Alex Telles és Facundo Pellistri növelni fogja a csapat eredményességét.

 

 

"Az, hogy folyamatosan a nyakadban lihegnek, hogy keményebben dolgozz, az egész csapatnak jót tesz" - mondta Odion.

 

"Egy akkora csapatnál, mint a Manchester United meg kell lennie ennek a versenyhelyzetnek a játékosok között, hogy a legjobbadat add, így ezúton is köszöntöm az új srácokat. Új kihívást fognak jelenteni mindenkinek a klubnál, és motiválni fognak valamennyiünket, hogy megküzdjünk a helyünkért a csapatban."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!