Owen álomgólt lõne a Wembleyben

Michael Owen elismeri, arról álmodozik, hogy a Manchester United az õ góljával nyeri meg a Wembleyben rendezendõ Bajnokok Ligája fináléját.


A United csatára eltökélt, hogy valódi segítség lehet Sir Alex Ferguson számára a nagy trófeák elhódításában és bízik benne, hogy egy remek érintéssel akár a Bajnokok Ligája fináléját is megnyerheti csapata számára, ha kell, a padról beállva a meccs kései szakaszában is.

 

Senki nem értékelheti jobban a játékot Michael Owennél, ugyanis a támadó neve a bajnokságban csupán egy alkalommal volt olvasható a kezdõk névsorában, azonban továbbra is felbecsülhetetlen érték a menedzser számára. Sõt, miután az Arsenal, Schalke kettõs ellen is nagyon jól mozgott csereként, ez az állítás abszolút megállja helyét.

 

"A legemlékezetesebb példa az elmúlt években volt, mikor két játékos [Solskjaer és Sheringham] a Bayern München ellen a padról beállva megnyerte a Manchester Unitednek a Bajnokok Ligája fináléját" – mondta Owen. "Ez az, ami engem motivál."

 

"Minden nap készen kell állnom arra, ha eljön az idõ és beállhatok, tenni tudjak valamit. Arról álmodom, hogy a padról beállva a hosszabbítás perceiben gyõztes gólt lövök a Wembleyben."

 

"Ez csak azt mutatja meg, milyen kvalitású keretre van szükséged. Soha nem tudhatod, mikor jön el a te idõd, mentálisan és fizikálisan is a megfelelõ állapotban kell lenned, hogy a legjobbat nyújthasd magad és a csapat számára. Jelenleg mindenki ebben a helyzetben van."

 

 

Owen tudja, hogy a menedzser valószínûleg mindenki számára megadja még a lehetõséget, hogy hozzájárulhasson a csapat sikereihez, mivel csupán négy mérkõzés van hátra az idei szezonból.

 

"Még ha ez csak egy gól vagy egy jó teljesítmény is, mindenki kiveszi a részét a mérkõzésekbõl” – ragaszkodott hozzá a támadó. "Éppen ezért - ha az én szempontomból nézzük - játszani akarsz, mindig úgy kell edzened, mintha biztos lenne, hogy játszol a hétvégén."

 

"Egy napon, a menedzser csatába küld vagy valaki meg is sérülhet. Elõfordulhat, hogy öt perccel a vége elõtt beállítanak, és gyõztes gólt szerzel. Már rengetegszer volt rá példa ennél a klubnál."

 

"Késznek kell lenned, ha nem vagy az, a lehetõséget sem fogod megkapni."

 

Michael Owen a csapat hivatalos rádió partnerének, a Key 103nak nyilatkozott.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!