Rio legjobb pillanatai a BL-ben

Rio Ferdinand feleleveníti kedvenc momentumait Európa legrangosabb sorozatában, amit Vörös Ördögként élhetett át.


Kedvenc mérkõzés

A moszkvai döntõ, nyilvánvaló okok miatt, de a Roma elleni 7-1-es gyõzelmet is ide sorolnám. Ez egy olyan éjszaka volt a sok közül, amikor minden remekül alakult.

 

Elsõ gól

Az elsõ Bajnokok Ligája gólom a Deportivo ellen szereztem [2001] még Leeds játékosként. Az elsõ találatom a sorozatban United játékosként a Dynamo Kiev otthonában [2007] szereztem. 4-2-re gyõztünk és fejjel találtam be.

 

Kedvenc idegenbeli stadion

A Celtic Parkot mondanám az atmoszférája miatt. A zaj a mérkõzés elõtt, amikor két évvel ezelõtt ott játszottunk, hatalmas volt. Az egyik leghangosabb, amit valaha hallottam.

 

 

Legjobb hangulat az Old Traffordon

A Barcelona elleni [2008] elõdöntõben. Nagy nyomás alatt voltunk, de a szurkolók hangja hihetetlen volt és gyõzelembe hajtottak minket.

 

Legjobb hangulat idegenben

Besiktas [2009]. Én nem játszottam akkor, de ott voltam a stadionban és több idõt töltöttem a szurkolók nézegetésével, mint a meccsel.

 

Legkeményebb ellenfél

Talán Raúl, még amikor a Madridban játszott. Õ egy olyan csatár, aki mindig mozog – majdnem olyan, mintha lábujjhegyen közlekedne és szellemként kerül a legjobb pozíciókba.

 

Legjobb pillanat

Moszkva. Az érzelmek ezen az éjjelen hihetetlenek voltak. Hogy megnyertük, hogy én lehettem a kapitány, egy hihetetlen érzés volt és ez olyasmi, amit szeretnénk megismételni.

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!