Defour továbbra is a képben

A Skysports.com értesülései szerint a Manchester United ajánlatot készül tenni a már hosszú ideje célkeresztjében lévõ Steven Defour szolgálataiért.


A Standard Liege középpályása már régóta ott szerepel a Manchester United lehetséges igazolásainak névsorában, olyannyira, hogy Sir Alex Ferguson a tavalyi évben még személyes hangvételû levelet is küldött neki, amelyben minél elõbb felépülést kívánt az akkor súlyos talpsérülést szenvedõ játékosnak.

 

 

 

 

Természetesen Európa számos élklubja jelezte már érdeklõdését Defourért, de a Vörös Ördögök mindenkinél erõsebb kérõnek bizonyulhatnak.

 

Egyes információk szerint a Unitednél olyannyira komolyan gondolhatják a remek képességekkel megáldott belga válogatott leigazolását a vetélytársak orra elõl, hogy még a nyári átigazolási idõszak vége elõtt ajánlatot tehetnek érte.

 

Defour már korábban kifejezte abbéli szándékát, hogy Angliában folytassa pályafutását és a United könnyen kinyithatja pénztárcáját azt követõen, hogy Owen Hargreaves jövõje körül egyre sorakoznak a kérdõjelek és a bizonytalanságra okot adó tényezõk.

 

Sky Sports


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!