Kapust nézni volt Valenciában Ferguson?

Mint ahogy közismert, Sir Alex Ferguson Spanyolországban tartózkodott tegnap este, azért nem ülhetett le a kispadra a Scunthorpe elleni Ligakupa mérkõzésen. De tényleg csak a Valenciát ment megnézni?


Mike Phelan, a Manchester United másodedzõje jóvoltából tudhatjuk, hogy Sir Alex Ferguson tegnap azért nem ült a kispadon a Ligakupa 3. fordulójában rendezett Scunthorpe elleni mérkõzésen, mert éppen Spanyolországban volt, ahol leendõ Bajnokok Ligája ellenfelüket, a Valenciát térképezte fel.

 

Ám egyes hírforrások szerint utazásának volt egy másik oka is, méghozza egy igazán tehetséges, a jövõ sztárjának tartott játékos.

 

Õ nem más, mint a Valencia tegnap esti ellenfele, az Atletico Madrid 19 éves kapusa, David De Gea.

 

 

 

 

Az elõzõ szezonban Európa-liga gyõzelemig jutó De Gea-t Európa legnagyobb kapus reménységének tartják - akit már a hétvégi Barcelona elleni parádézásakor is figyelemmel követtek a United megfigyelõi - és sokan úgy vélik, õ lehet Edwin van der Sar megfelelõ utódja.

 

Már korábban is hallani lehetett olyan pletykákat, miszerint a Manchester United figyelemmel követi a spanyol korosztályos válogatottakban védõ portás pályafutását, hiszen még azelõtt, hogy feltûnt volna a Matracosok felnõtt csapatában, a klub megfigyelõi már a tartalékok között is nyomon követték ténykedését.

 

Ferguson tudja, hogy az Atleticonak szüksége lehet némi bevételre, miután a nyáron nem tudták megfelelõ áron értékesíteni két legjobb játékosukat, Diego Forlánt és Sergio Agüerot, ráadásul Manchesterben is nyitottak lehetnek a kapus megvételére, ugyanis 12 millió font körüli vételára, illetve kora miatt maximálisan teljesíti a Glazer család átigazolási politikájára vonatkozó kívánalmakat.

 

Daily Mirror


Daily Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!