24 fős keret utazott el Törökországba

A szerdai, Istanbul Basaksehir elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre 24 játékossal a fedélzetén indult útnak a Manchester United.


A két klub történetének első összecsapására azt követően kerül sor, hogy a manchesteriek még száz százalékosak a H-jelű kvartettben a Paris Saint-Germain és az RB Leipzig legyőzését követően, míg a törökök eddig két vereséget szedtek össze.

 

A Vörös Ördögök játékosai ma délután szálltak fel az Isztambulba tartó gépre, ahol majd holnap 18:55-től lesz jelenésük, így egy esetleges győzelemmel utcahossznyi előnyt szerezhetnének az este 9-től egymással meccselő PSG-vel és Leipziggel szemben.

 

Solskjaer korábban még abbeli reményének adott hangot, hogy Jesse Lingardot esetleg magukkal vihetik majd Törökországba, ám a középpályás még nincs megfelelő erőnléti állapotban sérülését követően.

 

Alex Telles továbbra sem bevethető, miután pozitív koronavírus tesztet produkált, míg védőtársai, Eric Bailly és Phil Jones sérülésekkel bajlódnak.

 

A fiatal uruguayi játékos, Facundo Pellistri Manchesterben maradt, de hamarosan friss információk jelennek meg majd fejlődése kapcsán.

 

 

A fenti eseteket leszámítva Ole Gunnar Solskjaer a teljes keretére számíthat és 12 cserét nevezhet majd a kispadra a Fatih Terim Stadiumban lejátszandó mérkőzésre.

 

Ennek értelmében a 24 fős utazó keretből egy játékos várhatóan nem tud majd bekerülni a meccsnapi keretbe, aki várhatóan a harmadik számú portás, Lee Grant lesz.

 

A B listáról nem került újabb név nevezésre, de Teden Mengi is ott van társai között, miután csapatkapitányként lépett pályára pénteken a Chelsea elleni Ifjúsági FA-kupa elődöntőben.

 

A UNITED UTAZÓ KERETE

KAPUSOK

David De Gea, Dean Henderson, Lee Grant.

VÉDŐK

Tim Fosu-Mensah, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Teden Mengi, Luke Shaw, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams.

KÖZÉPPÁLYÁSOK

Fred, Bruno Fernandes, Daniel James, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Paul Pogba, Donny van de Beek,

CSATÁROK

Edinson Cavani, Mason Greenwood, Odion Ighalo, Anthony Martial, Marcus Rashford.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Istanbul Basaksehir - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!