Tartalékok: Liverpool 2-2 Manchester United

A Liverpool tartalék csapata 2-2-es döntetlent játszott a Manchester United ellen, néhány, a felnõtt csapat keretéhez tartozó játékos segítségével.


Nicky Ajose is szerepet kapott a tartalékoknál, miután rövid idõre hazatért Burybõl, és ha Ajose ott van, gól is van. A fiatal csatár meg is szerezte a vezetést a Vörös Ördögöknek, ám Jonjo Shelvey és Joe Cole megfordították a mérkõzést. Warren Joyce csapata azonban mégis gyûjtött egy pontot, miután Obertan a 87. percben egyenlíteni tudott. Emellett is sok pozitívumot ki lehet emelni a meccsen, például Matty James visszatérését is.

 

A United keményen megszorongatta ellenfelét, habár a játékosok tisztában voltak vele, hogy a bajnoki cím már a kezükben van. Nicky Ajose végig remekül játszott, és a 18. perc elõtt már kétszer is megszerezhette volna a vezetést a Unitednek, ám csak ekkor tört meg a jég. Davide Petrucci adta a szélre a labdát Vermijl-nek, aki szépen cselezte ki a védõjét, majd remekül tálalt Ajose elé, aki hibátlanul fejezte be az akciót.

 

Az egész mérkõzésen remekül játszó Jonjo Shelveynek sikerült kiegyenlítenie a 32. percben, mikor Joe Cole legurított szabadrúgását vágta hatalmas erõvel a kapuba a mozdulatlanul maradt Amos mellett.

 

A következõ veszélyes helyzet Joshua King elõtt adódott, aki remekül futott el a védõktõl, és bár Wilson visszahúzta õt, még ígyis sikerült elpasszolnia a labdát a késõbb bravúrral mentõ Chamberlain kapus mellett.

 

Oliver Gill és Scott Wootton remek védekezésének köszönhetõen úgy tûnt, hogy a mérkõzés döntetlennel fog végzõdni, de végül mégis a liverpooliak kerültek közelebb a gyõzelemhez.

 

 

A 84. percben Joe Cole tüzelt a kapura, és a Saric hátáról lepattanó labdát Ben Amosnak esélye sem volt kivédeni. Ekkor úgy tûnt, hogy a Vörösök otthon tartják mind 3 pontot, ám még volt 6 perc a meccsbõl.

 

A 87. percben remek helyzetbõl kapott szabadrúgást a United. Oliver Norwood remekül rúgta el a labdát, amely a kapufát eltalálva Obetan elé pattant, aki nem hibázta el a lehetõséget.

 

United: Amos; Vermijl, Wootton, Gill, Brady; James (Blackett 46), Norwood, Petrucci; King (Ekangamene 80), Obertan, Ajose (Morrison 60).

Nem használt csere: Devlin,

 

Videó a United góljairól:

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!