Korai csapathírek a West Brom elleni meccs előtt

Szombat este a Premier League-ben találkozik a két gárda.


A 2021 tavaszáig szünetelő válogatott periódusból visszatérve Ole Gunnar Solskjaerék számára egy nagyon hektikus időszak következik, amelynek első állomásán a botladozó birminghami együttessel találkoznak.

 

A tekintélyt parancsoló Everton elleni győzelmet követően arra készül a United, hogy az idei szezonban először tartsa otthon a 3 pontot a bajnokságban, hogy végre megindulhasson felfelé a tabellán.

 

Ole pénteki sajtótájékoztatójáig csak találgatni lehet a nemzeti csapatoktól megérkezett játékosok állapotáról.

 

Marcus Rashford Goodison Parkban elszenvedett vállsérülése miatt nem szerepelhetett a Háromoroszlánosoknál, míg Anthony Martial kisebb hátproblémákkal küzd. Jó hír azonban, hogy Mason Greenwood már a kerettel edz, miután korábban a liverpooli Kékekhez nem utazott el.

 

Edinson Cavani felemás héten van túl, Kolumbia ellen betalált, de a Richarlisonnal szembeni belépőjét a játékvezető piros lappal büntette.

 

A középpályát illetően Fred, Nemanja Matic és Juan Mata szorgalmasan készült Carringtonban az elmúlt két hétben, míg Scott McTominay, Daniel James, Donny van de Beek és Paul Pogba sikerélményekkel térhetett haza.

 

Bruno Fernandes Horvátországban nem futott ki a második félidőre, viszont a portugáloktól nem látott napvilágot információ arra vonatkozólag, hogy sérülést szenvedett volna. Jesse Lingard keményen dolgozik, valószínűleg nem sok választja el az esetleges visszatéréstől.

 

 

A védelemben negatív tesztje után Alex Telles megfelelő opció lehet Luke Shaw hiányában a hátsó alakzat bal oldalán. Brandon Williams és Axel Tuanzebe szintén megoldást nyújthat ebben a pozícióban, Marcos Rojo pedig legutóbb az U-23-asoknál játszott.

 

Victor Lindelöf hátsérülése továbbra is aggodalomra ad okot, miután a franciák ellen le kellett jönnie a pályáról, míg Harry Maguire remekelt az angoloknál. Eric Bailly és Phil Jones nem lesznek bevethetőek, viszont Tim Fosu-Mensah és Aaron Wan-Bissaka egész héten edzésben álltak, Teden Mengi az U-21-esekkel lépett fel Morecambe-ben.

 

A West Brom hírei

A Rigóknak az Old Traffordon előző 5 meccsükből mindössze 1-szer kellett vesztesen elhagyniuk a gyepet, 3 alkalommal pedig gólt sem kaptak.

 

A korábbi Unitedes, Sam Johnstone először léphet fel az Álmok Színházában, mióta elhagyta Manchestert. Branislav Ivanovic, Matheus Pereira és Callum Robinson játékára egyelőre nem lehet mérget venni a múlt heti pozitivitásuk okán.

 

Slaven Bilic megerősítette, hogy néhány labdarúgója valóban elkapta a vírust, de állítása szerint a hétvégén már ott lehetnek.

 

Sam Field és Hal Robson-Kanu sérültek, így biztosan nem utaznak el a United otthonába.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!