Fred: Mindenkire szükségünk lesz

Fred szerint minden Manchester United játékos fontos szerepet fog betölteni a csapat hektikus, 2020 év végéig tartó menetrendje során.


A Vörös Ördögök a hétvégén újra a bajnokságban lesznek érdekeltek, amikor szombaton este az Old Traffordon fogadják majd a West Bromot, amelyet a következő hat hétben 11 mérkőzés követ még majd három különböző sorozatban.

 

Nagy kihívást jelentő időszaknak ígérkezik ez a manchesteriek számára, de Fred magabiztos azt illetően, hogy a keret megbirkózik majd a feladatokkal.

 

"Rengeteg mérkőzés vár ránk, de ami jó dolog számunkra, hogy nagyon jó közösséget alkotunk és szükségünk lesz mindenkire" - kezdte Fred.

 

"Ez a legjobb dolog abban, hogy ilyen bő kerettel rendelkezünk: ki tudjuk segíteni a másikat, ha sérülésről, húzódásról vagy egyéb problémáról van szó."

 

"Az a célunk, hogy az egymás után következő mérkőzéseken győzelmi sorozatot építsünk fel. Tudjuk, hogy mik az erősségeink és azt is, hogy melyek azok a területek, amelyeken fejlődnünk kell. Mint mondtam, nagyon jó csapatunk van és szeretnénk, ha ezt az intenzív időszakot sok győzelemmel tudnánk lehozni."

 

A Unitednél szombaton este a West Brom ellen építhetnek a válogatott szünet előtti Everton felett aratott idegenbeli győzelemre, ahol megszerezhetik szezonbeli első hazai bajnoki sikerüket is.

 

 

Fred elismerte, hogy nem lehet semmiféle kifogásuk vagy megmagyarázható oka annak, hogy ebben a szezonban miért esik nehezükre győzni az Old Traffordon, de kijelentette, hogy a játékosok eltökéltek azt illetően, hogy rendbe hozzák ezt a mutatót.

 

"Nehéz pontosan rámutatni, hogy a hazai pályán nyújtott teljesítményünk miért nem volt eddig elég jó. Az a célunk, hogy javuljunk otthon, mert az Old Traffordnak erődítménnyé kell válnia; olyan helynek kell lennie, ahova az ellenfelek félnek vendégségbe jönni" - tette hozzá.

 

"Minden azon múlik, hogy elég keményen dolgozunk-e azért, hogy ezt az állapotot visszaállítsuk és tudunk-e néhány győzelemből önbizalmat meríteni. A következő kihívást hazai pályán majd a West Brom jelenti szombaton, akik ellen mindent meg kell majd tennünk azért, hogy győzni tudjunk."

 

"Türelmesnek kell majd lennünk abban a tekintetben, hogy a labdát folyamatosan mozgásban tartsuk, nyugodtnak kell maradnunk és ki kell várnunk a megfelelő pillanatot ahhoz, hogy a kulcspasszokat véghez tudjuk vinni. Ha túlzottan erőltetjük és akarjuk és mindent túl gyorsan akarunk elérni, akkor az valószínűleg nem fog eredményre vezetni, különösen az olyan csapatok ellen, akik a biztos védekezésre és arra építenek, hogy valahogyan kontrából gólt tudnak majd szerezni. Semmi értelme siettetni a dolgokat; tudjuk, miként járassuk a labdát; türelmesnek kell lennünk és a lehető legpontosabban kell megválasztanunk a számunkra megfelelő pillanatot."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!