Fletcher: Összpontosítunk

Darren Fletcher szerint a United ma támadni fog a Chelsea ellen, mintha teljesen más mérkõzés lenne annak ellenére, hogy a tét hatalmas.


A gyõzelem a Kékek felett szinte bebiztosítaná a 19. bajnoki címet, hiszen két mérkõzés maradna hátra és hat pontos elõnyt szerezne a csapat a mai ellenfelével szemben. A vendégektõl is arra lehet számítani, gyõzelemre játszanak majd, hiszen õk csak úgy tudnák megelõzni a Vörös Ördögöket.

"Három pontért fogunk játszani" - mondta Fletcher a United Review-nek. "Mint minden alkalommal, amikor pályára lépünk. Ez az egyetlen útja annak, ahogy mi képesek vagyunk játszani és nagyon veszélyes lenne, ha a játék más módját próbálnánk alkalmazni."

 


A menedzser korábban megerõsítette, Fletcher - aki gyomor vírussal küzdött két hónapon át - nem lesz kezdõ a mai mérkõzésen, de a skót játékos bízik csapattársaiban, hogy képesek lesznek felállni a múlt heti, kiábrándító, Arsenal elleni vereségbõl.

"Mindig próbálunk tanulni a vereségekbõl és tudjuk, néha épp a vereségek tesznek erõsebbé minket. Reméljük most is ez a helyzet. Mindenki csalódott volt az Arsenal meccs után, különösen azért, mert nagyon fontos összecsapás volt. De még mindig a saját kezünkben van a sorsunk és ez épp elég így, három mérkõzéssel a vége elõtt."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!