Maguire továbbjutásra számít

Harry Maguire magabiztos hangulatban van a Manchester United ma esti, sorsdöntő jelentőségű RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzését megelőzően.


Ole Gunnar Solskjaer legénysége ugyanannyi, összesen 9 ponttal rendelkezik, mint keddi vendéglátója és az előző szezonban döntőt játszó Paris Saint-Germain.

 

A Vörös Ördögök biztosítanák helyüket a legrangosabb európai kupasorozat legjobb 16 csapata között, amennyiben Lipcsében elkerülik a vereséget, azonban 2021 tavaszán már az Európa-ligában találhatják magukat, ha vereséget szenvednek attól a csapattól, amelyet októberben még 5-0-ra győztek le az Old Traffordon.

 

Amikor a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón arról kérdezték, hogy elfogadhatatlan-e egy ilyen méretű klubnál a csoportkör után búcsúzni a Bajnokok Ligájából, a United csapatkapitánya így felelt:

"Nos, természetesen arra számítunk, hogy sikerül kivívnunk a csoportból való továbbjutást."

 

 

"Legyenek bármilyen csapatok a csoportban, alkossa bármely négy klub, továbbjutásra számítunk."

 

"Minden mérkőzésnek azzal az elvárással futunk neki, hogy megnyerjük - ez a tradíció és ez a klubon belüli elvárás is egyben."

 

"Azt gondolom, hogy játékosként is maximálisan az lehet részünkről az elvárás, hogy továbbjussunk a csoportból."

 

"Ennek eldöntését az utolsó meccsre hagytuk. Jó pozícióban vagyunk, magabiztosak vagyunk és várjuk már az összecsapást."

 

"Az egyetlen dolog, amit jelen helyzetben tehetünk, hogy odafigyelünk a teljesítményünkre, normális helyzetben ez pedig meghozza a várt eredményt is. Ez az, amit szeretnénk elérni."


TalkSport

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

RB Leipzig - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!