Rashford: A United az otthonom

Az akadémiai nevelés újabb díjat nyert.


"Sosem tekintettem tovább a Manchester Unitednél, gyermekként kizárólag egy csapat járt a fejemben. Nem érezném jól magamat, ha más együttes mezét kellene viselnem."

 

"A legjobbamat akarom nyújtani, amíg itt játszom. Remélhetőleg még nagyon hosszú ideig maradhatok a klub kötelékében."

 

Rashford azt követően nyilatkozott, hogy újabb díjjal honorálták a közösségért végzett tevékenységét. A brit Sportújságírók Szövetsége első hellyel jutalmazta kiemelkedő munkáját, míg az év brit sportolója kategóriában Lewis Hamilton mögött kapta meg a második helyet.

 

A fiatal angol a mélyszegénységben élő gyermekek megsegítésével hívta fel magára a figyelmet, mikor a brit kormányt 180 fokos fordulatra kényszerítette a tanítási időszakon kívüli étkeztetés ügye kapcsán a mögötte álló társadalmi támogatottság felállításával.

 

 

Marcus elmondta, ezer szállal kötődik a Vörös Ördögökhöz.

 

"Azok a nagyszerű dolgok, amik idén történhettek, mind a Unitedhez kapcsolódnak, mivel kiváló lehetőségeket biztosítottak számomra korábban" – folytatta a 23 éves játékos.

 

"Nem csak az elmúlt 5 évről beszélek, hanem arról az időszakról is, amikor kisgyermekként nem volt lehetősége a családomnak elvinni az edzésekre. Akkor a United emberei gondoskodtak róla, hogy minden alkalommal ott lehessek a pályán, és biztonságban haza is érjek onnan."

 

"16-17 éves koromig szállást is biztosítottak, mikor édesanyámnak egzisztenciális problémákkal kellett megküzdenie, tehát nagyon szoros kapcsolat fűz a Unitedhez."

 

"Úgy gondolom, az emberek csak néhány eseményt láthattak az eddigi manchesteri pályafutásomból, mióta az első csapat tagja vagyok, de sokkal erősebb a kapocs a United és köztem, mint azt bárki gondolná. Sokkal mélyebbre nyúlnak a szálak a kívülről látható sportolói karrieremnél."

 

"A Manchester United nélkül nem válhattam volna profi focistává, mindent megadtak, ami szükséges volt ahhoz, hogy a bennem lévő tehetséget kibontakoztathassam, végig támogattak az utamon."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!