Lindelöf a hosszú kispadot méltatta

A védő a cserepadon helyet foglaló játékosokra hívta fel a figyelmet.


Bár sokak kellemetlen délutánt jósoltak a United számára, végül sima 6-2-vel intézték el a Leeds együttesét az Old Traffordon vasárnap.

 

Solskjaer odafigyel játékosai állapotára, a norvég korábban elmondta, a védelem állandó párosa, Harry Maguire és Victor Lindelöf sem maradhat pihenő nélkül a későbbiekben.

 

Lindelöf első gólját szerezte az idei szezonban egy szögletrúgást követően. A mérkőzés utáni interjúban a Solskjaer rendelkezésére álló cserejátékosokat dicsérte, akik immáron 9-en várhatnak bevetésre a Premier League új szabályai értelmében.

 

 

Dean Henderson, Eric Bailly, Alex Telles, Juan Mata, Nemanja Matic, Paul Pogba, Donny van de Beek, Edinson Cavani és Mason Greenwood voltak azok, akik a partvonalon kívülről nézték a kezdő tizenegy rendkívüli nyitányát.

 

A United pazar sikerével a tabella dobogójára kúszott fel, a 3. helyről várhatja a gyors egymásutánban érkező megmérettetéseket.

 

"Az ehhez hasonló győzelmek nagy önbizalmat eredményeznek" – mondta Victor. "Jó sorozatunk van, nagyszerű játékot mutatunk, szóval remélhetőleg képesek leszünk a hasonló folytatásra, mikor egyre-másra jönnek majd a mérkőzések. Megfelelően kell regenerálódnunk minden egyes összecsapásra, hogy készen álljunk a ránk váró nehéz feladatokra."

 

"A sikerek természetesen nem valósulhatnának meg a keret mélysége nélkül. A cseréknek kiemelkedő szerepük van ebben az irgalmatlan időszakban. Ahogy említettem, folyamatosan a nyakunkon vannak a meccsek, és kizárt, hogy mindenki képes lenne az összeset végig játszani, ezért fontosak a minőségi cserék, akik bizonyítani tudnak, mikor rajtuk a sor."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!