A Manchester United kész megszerezni Moises Caicedót

Sajtóinformációk szerint a Manchester United érdeklődik az Independiente del Valle fiatal sztárja, Moises Caicedo játékjoga iránt.


A 19 éves játékos már hazája, Ecuador felnőtt válogatottjában is helyet kapott, ahol gólt is sikerült szereznie az októberi válogatott mérkőzések során.

 

A Manchester Evening News információi szerint a United ügyvezető igazgatója, Ed Woodward érdeklődését fejezte ki a fiatal játékmester iránt, aki korábban sem rejtette véka alá, hogy hatalmas Vörös Ördög szurkoló.

 

 

Woodward már januárban meg szeretné szerezni Caicedo játékjogát. Amennyiben a játékos időben megkapja a munkavállalási engedélyét, már 2021 elején csatlakozhat a csapathoz.

 

A sajtóhírek arról is beszámoltak, hogy a United jelenleg a világ legtehetségesebb fiatal titánjait kívánja magához csábítani, mintsem a 23 és 28 éves koruk között lévő játékosokat.

 

Így került leigazolásra az Atalanta nagyra tartott szélsője, Amad Diallo is, aki januárban csatlakozik a Vörös Ördögök keretéhez, miután 35 millió font ellenében teszi át székhelyét Olaszországból Angliába.

 

Ole Gunnar Solskjaer arról is beszélt, hogyan kívánja beilleszteni Diallot a Manchester United csapatába érkezését követően.

 

 

A Vörös Ördögök trénere a következőket mondta: "Remélhetőleg minél előbb meg tudjuk szerezni Amadot, aztán meglátjuk, hogy hogyan is néz ki vele az együttes, és azt, hogy milyen gyorsan illeszkedik be a társaságba."

 

"Mindketten tehetséges játékosok (Amad Diallo és Facundo Pellistri) és úgy hisszük, hogy hosszú pályafutásuk lehet nálunk. A legfontosabb, hogy megtaláljuk számukra a megfelelő időt a bevetésre."


talkSPORT

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!