Rashford a Wolves elleni góljáról

2020 utolsó mérkőzésén győztes találatot szerzett az angol.


A 90 perc letelte után nagyon úgy festett, a két együttes összecsapása 0-0-s döntetlennel fog zárulni az Old Traffordon, azonban Marcus Rashford tett arról, hogy ez ne így legyen.

 

A csatár a 16-os széléről befelé indulva négy védő gyűrűjében tűzte kapura a játékszert, ami a Vörös Ördögök szempontjából szerencsésen megpattant Roman Saiss testén, becsapva ezzel a gólvonalon hárítani igyekvő Rui Patriciót.

 

A meccset követően a 23 éves játékos elmondta, miért döntött amellett, hogy rávezeti a labdát Rayan Ait-Nourira, a vendégek bekkjére.

 

"A hátvéd görcsöt kapott pár perccel azelőtt" – kezdte a 10-es.

 

"Eldöntöttem, mikor legközelebb nálam lesz a labda, akkor megpróbálom megforgatni őt. Végül megpattant a lövés, így utat talált a hálóba."

 

 

"Nem volt szép gól, de mindent eldöntő találat volt, és most az eredmény a lényeg. Sikerült otthon tartanunk a 3 pontot, de mennünk kell tovább. Nehéz ütközetnek ígérkezett, az is lett belőle."

 

"Ma az a legfontosabb, hogy megszereztük a győzelmet, más nem számít."

 

Rashford góljának köszönhetően a United a második helyen fejezi be az évet a Liverpool mögött. Viszont a fiatal szerint túl korai azon gondolkozni, hol állhat a csapat a 2020/21-es idény végén.

 

"Úgy gondolom, jelenleg még nem tekinthetünk ennyire előre" – mondta Marcus. "Nagyon sok munka vár ránk."

 

"Nem lenne helyénvaló a tabella jelenlegi állásából következtetéseket levonnunk. Fordulóról fordulóra kell haladnunk, és meglátjuk, miről árulkodik majd a táblázat tavasszal."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!