Vidic az Ewood Parkban eldöntené a bajnoki cím sorsát

A United csapatkapitánya, Nemanja Vidic felhívta csapattársai figyelmét arra, a szombati, Blackburn elleni bajnokin mindenképp le kell zárniuk a bajnokságot.


A szerb védõ nem szeretné utolsó napra hagyni a versengést, ahol a kiesés elkerüléséért harcoló Blackpool ellen játszanának.

Tavaly az Ewood Parkban lejátszott összecsapás gól nélküli döntetlennel zárult, ami rendkívül sokba került akkoriban a Vörös Ördögöknek, ám idén itt a lehetõség a megváltásra.

"Matematikailag még nem vagyunk bajnokok, de úgy vélem nagy elõnyünk van" - nyilatkozta Vidic az MUTV-nek. "Hat ponttal vezetünk két mérkõzéssel a befejezés elõtt."

"Egyértelmûen a következõ, Blackburn elleni mérkõzésünkre kell koncentrálnunk és ott megnyerni a bajnokságot. Nem akarjuk az utolsó mérkõzésre hagyni, ami miatt idegeskednénk. Nagy elõnyünk van és majdnem ott vagyunk már."

"Mindenek elõtt fontos, hogy megnyerjük a bajnoki címet. Nagy megtiszteltetés a Manchester United csapatkapitányának lenni, de magasba emelni a trófeát még nagyobb lenne."

 


"Csak remélni tudom, hogy a következõ mérkõzésünkön megfelelõen teljesítünk és ünnepelhetünk Blackburnben."

Vida szerint roppant fontos volt, hogy Sir Alex Ferguson annyi változtatást eszközölt a Schalke elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre, ami egyértelmûen elõnyt jelentett a csapat számára.

"A szezon vége felé inkább mentális fáradságról, mint fizikairól beszélhetünk" - folytatta Vidic.

"A menedzser érezte, hogy a csapatnak kis pihenésre van szüksége és láttuk, micsoda energiával rendelkeztünk, rengeteget futottunk, egész meccsen nem adtuk fel."

"Nagyszerû döntés volt ez a menedszertõl, amikor nyersz, általában jó döntések születnek, és most szerencsések is voltunk ezzel a helyes döntéssel."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!