Német és holland ajánlata is van Fosu-Mensah-nak

A Bayer Leverkusen tárgyalásokat folytat a Manchester Uniteddel Timothy Fosu-Mensah megszerzéséért - ám képben van a játékosnál az Ajax is.


A védő szerződése nyáron lejár az Old Traffordon és visszautasította a hosszabbítás lehetőségét annak érdekében, hogy máshol több játéklehetőséghez juthasson.

 

Ole Gunnar Solskjaer a múlt héten jelentette be, hogy Fosu-Mensah távozhat januárban a klubtól és korábban arról lehetett hallani, hogy a Hertha és a Marseille érdeklődik iránta.

 

Azóta azonban a Bayer Leverkusen és az Ajax is bejelentkezett a holland válogatott játékosért, akik véglegesen szeretnék megszerezni a szolgálatait.

 

 

Úgy tudni, hogy a játékos aláírásáért folyó versenyfutásban a német klub áll jobban, de Mensah érzelmileg kötődik az Ajaxhoz, miután az amszterdami klub akadémiáján nevelkedett.

 

A 23 éves játékos csak 30 alkalommal húzhatta magára a United felnőtt csapatának mezét, mióta 2016 februárjában, csereként debütálhatott egy Arsenal elleni győztes Premier League bajnokin.

 

A Leverkusen tárgyalásban állt a Uniteddel Brandon Williams kölcsönvétele ügyében is, ám a klubnál még nem döntöttek róla, hogy ebben a hónapban elengedik-e a saját nevelésű játékost.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!