Fletcher együttérez a szurkolókkal

Darren Fletcher együttérez a Manchester United szurkolóival és reméli, sikerül a szombati, Ewood Parkban lejátszandó bajnokin megtenniük az elsõ lépést az esetleges duplázásuk felé.


A középpályás mindenkinél jobban tudhatja most, milyen oldalvonalon kívülrõl nézni az eseményeket azok után, hogy két hónapot hagyott ki vírusos megbetegedése miatt, amely tesének tömegébõl is sokat elvett.

A skót játékos reméli, a Blackburn ellen õ is részese lehet a csapatnak és megfelelõ eredményt érnek el a Rovers ellen, mert tudja, a rajongók nagyon várják már azt a pontot, aminek köszönhetõen a Chelsea már semmiképp nem érhetné be a Vörös Ördögöket.

"Egy kissé õrült szurkolóba mentem át" - kezdte Darren a United Review-nek. "Furcsa, mert az érzéseim sokkal intenzívebbek."

"A családom boldog, hogy visszatértem. Ugyanis néhányszor inkább elmentek otthonról, mikor mérkõzésünk volt, mert teljesen más emberré váltam olyankor. Bosszantó, hogy a televíziót nézve nem tudsz semmit tenni annak érdekében, hogy befolyásold a meccset."

 


Fletcher szívesen vállalna szerepet az izgalmasnak ígérkezõ Bajnokok Ligája döntõben azok után, hogy a 2009-es, római döntõt eltiltása miatt kénytelen volt kihagyni. A menedszer úgy nyilatkozott, addigra bevethetõ lesz a középpályás.

"Hozzá akarok járulni én is" - folytatta Fletch. "Kezdõként, vagy padról beszállva, teljesen mindegy."

"csak szeretném bevonni magam, különösen a szezon ezen szakaszában. Küzdeni a trófeákért, ezért vagyunk Manchester United játékosok, minden errõl szól és része akarok lenni ennek."

A 27 éves játékos felsorolta azokat a tulajdonságokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy egy csapat Anglia bajnoka lehessen: "Tapasztalat, rugalmasság, küzdõszellem, jó játékosok, jó teljesítmények és jó felkészülés. Ezen sok dolog kombinációja szükséges."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!