Ferguson Berbatov mellett áll

Fergie szerint Berbatov lesz idén a United elsõ számú támadója.



Sir Alex Ferguson támogatásáról biztosította Dimitar Berbatovot. Reméli, a bolgár képes folytatni eddigi remek teljesítményét és idén eléri a 25 gólos célt.

A Manchester United csatára elképesztõ formában van, már hét gólnál jár, többek között a múlt heti mesterhármasával verték a Vörös Ördögök a nagy rivális Liverpoolt.

Kritikusok a nyáron már eltávolították volna a bolgár támadót az Old Trafford közelébõl. Azonban Ferguson meggyõzõdése, a 29 éves támadó lesz idén csapata vezetõ támadója.

 



 "Minden alkalommal, mikor egy sikeres szezonon vagy túl , van olyan játékosod, aki 25 gólt vagy többet ért el." - nyilatkozta Ferguson a Key103 Radio-nak.

"Ilyen volt Cristiano Ronaldo, Wayne Ronney az utolsó és az azt megelõzõ szezonban."

 "Olyan játékosokat akarsz, akik nagyon jó százalékban értékesítik helyzeteiket, õk jelentik a különbséget. Ha Dimitar tartja ezt a formát, õ lesz az egyetlen ebben a szezonban."

Berbatov felemelkedését nem is lehetett volna jobban idõzíteni az Old Traffordon, mivel a United eddigi elsõ számú támadója, Wayne Rooney csak keresi kiváló formáját és pályán kívüli problémáival küzd. Azonban Ferguson arra számít, hogy a United csatár csillaga hamarosan megtalálja remek formáját.

"Wayne formába fog lendülni, nem kétséges. Csak néhány gólra van szüksége." - tette hozzá Fergie.
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!