A United új szerzõdést kíván szélsõje elé tenni

A 2-1-re megnyert vasárnapi rangadó után a Manchester Unitednél a jövõ alapos tervezése a fõ munka, amihez hozzátartozik az is, hogy minden bizonnyal új szerzõdést kínálnak Antonio Valencia számára.


A 44-szeres ecuadori válogatott játékos sziporkázó formában tért vissza horrorisztikus sérülésébõl, melyet még tavaly szeptemberben szenvedett el a Rangers elleni Bajnokok Ligája összecsapáson.

Ezen a hétvégén is olyan igzalmas produkciót láthatott tõle az Old Trafford közönsége, mely sok kérõt vonzhat. Ez így is van, hiszen a The Sun ma reggeli értesülései szerint a Barcelona és a Real Madrid is erõsen érdeklõdik Valencia iránt.

 


Antonionak két év van még szerzõdésébõl, melyet 2009-ben írt alá, amikor a Vörös Ördögök 16 millió fontért cserébe leigazolták a Wigan Athletic csapatától.

A jelenleg 25 éves játékos még több kiváló évet futhat a labdarúgásban, legjobb évei még csak most jöhetnek, és egy bennfentes informátor állítása szerint Sir Alex Ferguson semmi pénzért nem szeretne megválni ilyen értékes játékostól.

"Valencia visszatérése óta zseniális és a United hamarosan új szerzõdést akar ajánlani neki" - mondta a meg nem nevezett "spion".

"Sok más klub érdeklõdik iránta, de tudja, remek helyzetben van."


sportsvibe.co.uk
 


sportsvibe

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!