Maguire: Össze kell kapnunk magunkat

A kapitány szerint a védekezésen ment el a meccs.


A második félidő közepén úgy tűnt, Ole Gunnar Solskjaer együttese visszajött a mérkőzésbe, mikor Harry Maguire szöglet utáni fejesével egalizált az Old Traffordon vendégeskedő Sheffield United ellen.

 

Azonban Oliver Burke megpattanó lövése utat talált a hazaiak hálójába, így az 1-2-es végeredmény a Pengék diadalát hozta. Maguire közel sem volt elégedett a védelem munkájával.

 

"Kevés volt" – kezdte az angol. "Nem azon a szinten teljesítettünk, mint eddig."

 

"Meglepetésként ért minket a vereség, mert felkészülten és magabiztosan mentünk bele az összecsapásba. Könnyed gólt adtunk nekik, de úgy éreztük, képesek vagyunk megfordítani az eredményt, ahogy több alkalommal is tettük az idei szezonban."

 

"A bekapott gól után rendeztük a sorainkat, és úgy véltük, a következő találat döntő befolyással lesz a meccs alakulására. Sikerült is egyenlítenünk, de nem tudtuk megfelelő intenzitással folytatni. Ilyen helyzetből nem veszíthetünk..."

 

"Gyakorlatilag a második játékrészben először jutottak el a tizenhatosunkon belülre, és rögtön gólt is szereztek. Nem hagyhatjuk, hogy a veszélyzónán belül ennyire tisztán és zavartalanul vehesse át, majd lőhesse el a labdát egy támadó."

 

 

A több kérdést is felvető első félidei bírói döntésekkel kapcsolatban Maguire az alábbiakat mondta:

"Egészen elképesztő... Egyértelmű, hogy Billy Sharp szabálytalan volt a gólnál. A másik oldalon én csak felugrottam a labdáért, de hozzá sem értem a kapushoz, a kezeim távol voltak tőle. Ha visszanézi a szituációt a játékvezető, akkor talán másképp látja majd."

 

A Vörös Ördögök Sheffield elleni veresége az elmúlt 13 bajnokin az egyetlen, Harry pedig úgy érzi, korábbi kenyéradója ellen a támadójáték sem működött igazán:

"A szünetben tudtuk, nem ment gördülékenyen a játék, de hittünk magunkban, hogy a következő gólt megszerezve, otthon tarthatjuk a 3 pontot."

 

"Mi lőttük a másodikat, ami fontos volt, de végül nem sikerült nyomás alá helyezni őket – hiányzott a kreativitás a játékunkból, valami nem működött..."

 

"Ahogy említettem, javulnunk kell, mert tisztában vagyunk vele, hogy e klub színeiben ez a produkció kevés. Meg kell nyernünk a mérkőzéseinket, főleg az Old Traffordon, és főleg azokkal a csapatokkal szemben, akik a tabella alján állnak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!