Tartalékok: United 1-2 Blackburn

Darren Fletcher és Rafael sem volt elég a tartalék csapatba, a Blackburn Rovers így is 2:1-re megnyerte a mérkõzést.


Kezdõk:

 

United: Amos, Vermijl, Wootton, Gill, Brady; Rafael (Petrucci 46), Brown R, Fletcher (Cofie 65), Norwood (Ajose 46), Obertan, King

 

Blackburn: Bunn, Henley, Morris, Lowe, Hanley, Parry, Formica, Potts, Kalinic (Hitchcock 65), Rochina (Evans 53), Aley (Ramm 78).

 

Gólszerzõk: Petrucci (65. perc, büntetõ) ill. Rochina (21.,31. perc)

 

A Vörös Ördögök kezdõjében 2 tapasztalt játékos, Fletcher és Rafael is bekerült, de a Balckburnt így se sikerült megállítani. Az egyetlen gólunkat a Rafael helyére beállt Petrucci szerezte a 65. percben büntetõbõl. A 2. gólt nem sikerült belõni, pedig az azt jelentette volna, hogy büntetõ párbaj következik. A Blackburn hétfõn a Chelsea ellenfele lesz a Stamford Bridge-en a nemzeti rájátszásban.

 

Annak ellenére, hogy az eredmény nem a Unitednek kedvezõ, azért van pozitív oldala is. Darren Fletcher március 6-án játszott utoljára tétmeccset, de a Schalke elleni BL elõdöntõ visszavágóján már 15 percet kapott Fergusontól. Fergusonnak jelenleg az a célja, hogy Fletchert csúcsformába hozza a BL döntõre. A szerdai mérkõzésen 65. percet játszott, és minden jel arra mutat, hogy kezdõként lesz ott a Wembleyben.

 

Rafaelnek is volt hely a csapatban, a brazil 45 percet játszott a középpálya jobb oldalán, ráadásul már az elsõ percben lehetõség nyílt elõtte. Emellett Oliver Norwood 20 méteres lövése is veszélyes volt a kapura.

 

A vendégek nem kezdtek jól, mégis õk szerezték meg a vezetést, Rochina 22 méteres lövését nem tudta hárítani Ben Amos.

 

http://images.football.co.uk/Dynamic/Group/Source/2392a150d7bb821a411af2d793cf9adc.jpg

 

Rafael még lõtt egy kapufát, ám a 31. percben Rochina megszerezte 2. gólját. Egy szép akció után 12 méterrõl vette be Amos kaupját. Az United kettõt cserélt a félidõben, Rafael helyére Petrucci, Norwood helyére Ajose állt be. Emellett a 4-5-1-rõl átálltak 4-3-3-ra elõl, Ajose King és Obertan képviseletével.

 

A 65. percben visszajött az United a meccsbe. Kinget buktatták a tizenhatoson belül és a bíró büntetõt fújt. A csereként beállt Petrucci értékesítette, ezzel 2:1-re szépített a hazai csapat. Több gól viszont nem esett, így tehát a Blackburn nyerte a találkozót.

 

 


www.manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!