Carrick üzenete a játékosok felé

A stáb elsődlegesen azt szeretné, ha merne játszani a csapat.


Ole Gunnar Solskjaer és edzői brigádja eltökélt szándéka, hogy senkiben ne legyen semmifajta félelem, ha vörös mezben lép pályára.

 

Michael Carrick a mai FA-kupa-találkozó előtti interjújában a klub hagyományai közé tartozó bátor mentalitás fontosságát hangsúlyozta.

 

"Azt szeretnénk, ha a srácok kihoznák magukból azt, amire valójában képesek" – mondta az egykori középpályás. "Tehetséges keretünk van, kitűnő produkciót tudunk nyújtani, mikor sikerül megvalósítanunk a saját játékunkat. Úgy gondolom, a Soton ellen hiba nélkül futott a gépezet, nagyszerűen teljesített az együttes."

 

"10 vagy 11 ember ellen, az nem sokat számít, megtették a fiúk azt, amire kértük őket. Remek szellemiséggel álltak bele ebbe a nehéznek ígérkező összecsapásba, és végül pazar eredménnyel zártak, amiért mindenki elismerést érdemel."

 

 

Voltak jelek azzal kapcsolatban, hogy a szélső hátvédekre kulcsszerep hárulhat a támadások felépítésében, de Carrick úgy látja, a gárda egésze képes hozzátenni a hatékony előrejátékhoz, akkor is, ha az ellenfél visszaáll és ezért meg kell bontani a védelmet.

 

"Szerintem fejlődik a csapat, próbálunk újításokkal is operálni, de ezek kivitelezése végső soron a játékosokon múlik" – tette hozzá az angol. "Teljes mértékben hiszünk bennük, tisztában vagyunk azzal, mire képesek. Megfelelő bátorsággal felszínre kell hozniuk a bennük rejlő potenciált."

 

"Izgalmas és gyors támadófocit szeretnénk, de természetesen meg kell tartanunk az egyensúlyt is, nem érhet fel mindenki a tizenhatosig."

 

Carrick közönségszórakoztató csatát vár a mai mérkőzéstől:

"David Moyes-szal több szép eredményt is felmutatott már a West Ham. Nemrégiben nehéz feladat elé állítottak minket, de akkor sikerült hátrányból felállnunk. Bármelyik ellenfélre veszélyt tudnak jelenteni, nem lesz egyszerű dolgunk."

 

"Erővel és gyorsasággal is rendelkeznek, de a kellő ravaszság is elmondható róluk. Kemény kihívás elé fognak állítani minket, várják, hogy megmutassák magukat ellenünk – azonban mi is ugyanúgy készen állunk az ütközetre."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!