Fred: Történelmet akarok írni a Unitednél

A brazil nem rejtette véka alá érzelmeit a 100. fellépésével kapcsolatban.


Fred a hétvégi West Brom elleni bajnokin vált a Manchester United századosává, amit jelentős mérföldkőnek tekint pályafutásában.

 

A középpályás 2018 nyarán érkezett az Old Traffordra a Shakhtar Donetsk együttesétől, azonban nem titok, első szezonjában nehezen tudott alkalmazkodni az őt körülvevő új környezethez.

 

Csakhogy a rendíthetetlen labdarúgó nem adta fel, fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy fontos láncszemmé nője ki magát Ole Gunnar Solskjaer csapatában.

 

Frednek most minden esélye megvan ahhoz, hogy hosszú és sikeres karriert fusson be a Vörös Ördögöknél – a saját szavaival élve történelmet írna.

 

 

"Rendkívül boldog vagyok" – magyarázta a 17-es az Inside United magazinnak adott interjújában. "Olyan állomáshoz érkeztem, amelyet sokan tűznek ki célul."

 

"Hihetetlen érzés, nagyon meglepődtem, mikor megtudtam a hírt. Remélem, még számtalan meccsen léphetek majd fel a Unitedben mezében."

 

"Szeretném letenni a névjegyemet. Egy olyan klubról van szó, ahol bárki szívesen megfordulna, ezért a lehető legmagasabb szinten akarok teljesíteni, hogy minél több mérkőzésen játszhassak, annak érdekében, hogy történelmet írjak."

 

Az Olaszországban rendezendő Real Sociedad elleni Európa-liga-találkozóval kapcsolatban az alábbiakat mondta a labdaszerző:

"Úgy gondolom, hatalmas összecsapás elé nézünk. Nagyszerű idényt futnak a spanyol bajnokságban. Kemény ütközetre számítunk, de győzelemért utazunk Torinóba."

 

"Meg akarjuk nyerni a sorozatot. Fontos számunkra ez a kupa, ezért mindent meg fogunk tenni, hogy a végén elhódíthassuk a trófeát."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!