Kérdéses McTominay hétvégi játéka

Kétséges a Manchester United középpályásának, Scott McTominaynek a játéka a hétvégi Premier League fordulóban, miután a Real Sociedad elleni 4-0-s győzelem során sérülés miatt elhagyni kényszerült a pályát Torinóban.


A pazar formában lévő középpályás a Real Sociedad ellen is tekintélyt parancsoló játékot tett le az asztalra, ahol majdnem gólt is szerzett, amikor Alejandro Remirót védésre kényszerítette egy távoli lövését követően.

 

Scott játéka már a mérkőzést megelőzően is kérdéses volt, ennek ellenére az első 45 percet képes volt pályán tölteni annak ellenére is, hogy nem volt 100%-os állapotban.

 

A skót középpályás egészen a hatvanadik percig meghatározó tagja volt a pályán lévőknek, majd őt Nemanja Matic váltotta, ami elsőre egy előre eltervezett cserének tűnt.

 

 

A továbbiakban nem volt értelme kockáztatni a skót válogatott játékos egészségét, most pedig arra várunk, hogy a Newcastle United elleni hazai mérkőzés során pályára fog-e tudni lépni a Premier League-ben. Az Arsenal elleni 0-0-s döntetlen alkalmával gyomorproblémák miatt kellett lecserélni.

 

Paul Pogba is része a Szarkák elleni hiányzóknak, aki tovább folytatja a regenerációs edzéseit a combsérülését követően, míg Edinson Cavani és Donny van de Beek el sem utazott Olaszországba.

 

Phil Jones hosszú ideje nem bevethető már a sérülése miatt, Amad azonban debütálni tudott az Allianz Stadionban.

 

A Newcastle-nál Jeff Hendrick visszatért az eltiltásából, Javier Manquillo, Fabian Schar és Callum Wilson személyével azonban nem számolhat Steve Bruce.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Newcastle

Premier League 25. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!