A klub nyilatkozata az edzői stábról

Nicky Butt és Mark Dempsey ma este csatlakozik Ole Gunnar Solskjaerhoz a kispadon, mivel az edző stáb néhány tagjának távol kell maradnia.


Az esti Manchester United - Newcastle bajnoki a tervek szerint megrendezésre kerül attól függetlenül, hogy az edzői stáb néhány tagjának a koronavírus miatt karanténba kell vonulnia.

 

A United vasárnap reggel jelentette be, hogy Nicky Butt és Mark Dempsey foglalnak majd helyet Ole Gunnar Solskjaer mellett a kispadon, mint stábtagok, mivel a többiek a COVID-19 szabályok miatt kénytelenek karanténba vonulni. Az ESPN forrásai szerint a játékosok közül senki nem kényszerül kihagyni a Szarkák elleni találkozót.

 

 

A klub közleménye így hangzik: "Nicky Butt és Mark Dempsey ma este csatlakozik Ole Gunnar Solskjaerhoz a kispadon, mivel néhány edzői stábtagnak el kell szigetelődnie."

 

A United megerősítette, hogy a mérkőzés a tervezettek szerint 19:00-kor kezdődik (magyar idő szerint 20:00).

 

Butt már 2019 óta közreműködik a háttérben, miután befejezte vezető szerepét az akadémiánál. Dempsey is dolgozott együtt a norvég menedzserrel még 2019-ben, mielőtt orvosi okok miatt távozott volna.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!