Becks reakciója Rashford rekordjára

A Manchester United legendája, David Beckham jókedvűen reagált arra, hogy Marcus Rashford beérte őt a szerzett gólok mennyiségében a klubnál.


A mai napig népszerű Beckham a United akadémiáján pallérozódott és a sikeres '92-es osztály tagja volt. Vörös Ördögként 85 gólt szerzett United mezben, amivel a United gólszerzőinek örökranglistáján a 24. helyet foglalta el.

 

Becks 2003-ban távozott a csapattól, a góllövők listáján pedig Eric Cantona (82 gól) és a nagy Lou Macari (97 gól) között foglalt eddig helyett, ám úgy néz ki, hogy ez a pozíciója veszélyben forog.

 

Marcus az elmúlt években szépen folyamatosan lépkedett felfelé ezen a ranglistán és a múlt héten szerzett találataival beérte, valamint le is hagyta Eric királyt és immár holtversenyben áll a United legendájával. A fiatal támadónak a Newcastle elleni gólja volt a 85. találata a manchesteri csapatnál, amivel beérte az angol középpályást és csak idő kérdése, hogy tovább lépkedjen és másokat is leelőzzön.

 

A klub hivatalos Instagram oldalán posztolta ki és ismerte el Rashford eredményét, amit a klub korábbi játékosa sem hagyhatott szó nélkül és az alábbi kommentet írta a kép alá:

 

 

"Nem biztos, hogy sokáig osztozunk ezen a helyen @MarcusRashford" - viccelődött Becks. "Nem is tudtam, hogy ennyi gólt szereztem."

 

 

Rashford korábban azt nyilatkozta, hogy nem ezek a rekordok a legfontosabbak számára, ám a hétvégén ezzel ellentétben mégis reagált Twitter oldalán és az alábbit írta:

 

"Nagyszerű társasághoz csatlakoztam ma este, hiszen beértem David Beckhamet a szerzett gólok számában. Boldog vasárnapot mindenkinek."

 

Beckham az elmúlt hetekben már nem először gratulálhatott Rashfordnak. Előző héten is megtette, amikor a United támadója a Time magazin címlapjára került, mivel bekerült a "100 jövőt formáló meghatározó személyiség" közé. A "2021 TIME 100" listára való felkerülés egyedülálló megtiszteltetés a fiatal hős számára, aki az elismerést az általa indított és sikeres kezdeményezésért kapta és aminek köszönhetően rengeteg gyermek iskolai étkeztetését sikerült biztosítania az Egyesült Királyságban.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!