James izgatottan várja a visszavágót az Európa-ligában

Remek héten van túl Daniel James, a Manchester United szélsője, aki a Real Sociedad és a Newcastle United ellen is betalált.


A walesi válogatott játékos valószínűleg a csütörtöki mérkőzésen is pályára fog lépni az Old Traffordon a baszkok ellen, aki a United Review-ban az Európa-liga mérkőzés visszavágója előtt beszélt.

 

Míg az interjú javarészt róla és a kiemelkedő formájáról szólt, a 23 éves játékos beszélt még Amad Diallóról, a torinói 4-0-s győzelmet követően Jack Grealishtől kapott dicséretéről, valamint arról, hogy milyen érzés az Európa-liga 'A hét csapatában' szerepelni további két Vörös Ördöggel egyetemben.

 

Amad a spanyol együttes ellen csereként mutatkozott be a felnőttek között, és középen várta a labdát, amikor James a 90. percben megszerezte az utolsó gólt a Unitednek.

 

Az Atalantától vásárolt elefántcsontparti fiatal hamar felhívta magára a figyelmet az Aon Training Complexben, Ole Gunnar Solskjaer pedig megerősítette, hogy ismét a keret része lesz a csütörtöki visszavágó alkalmával még akkor is, ha nem rögtön a kezdőben találja magát.

 

"Amad fiatal kölyökként megérkezett, és lenyűgözően teljesít az edzéseken" - magyarázta James. "Ki kell emeljem a profi hozzáállását és azt, hogy milyen gyorsan beilleszkedett, érted mire gondolok? Látjuk az edzéseken, hogy milyen minőséget képvisel, elképesztő technikája van, láthattuk milyen nyomást képes gyakorolni, gyorsan visszaszerzi a labdát, nekünk pedig pontosan erre van szükségünk."

 

 

A nyomásgyakorlás James játékának is szerves része, amit az odavágók alkalmával is közelről megfigyelhettünk. A kirobbanó teljesítménye a közösségi médiában is visszhangot kavart, ugyanis Jack Grealish, az Aston Villa sztárja is posztolt róla, ahogy a televízióban követte a mérkőzést.

 

Miután az angol támadó olyan üzenettel látta el a bejegyzését, hogy "szép munka volt, haver", egyből azon kellett gondolkodnunk, hogy vajon hol találkozhatott a két játékos egymással, ugyanis eddig soha nem játszottak még együtt.

 

"Igen, barátok vagyunk, párszor találkoztunk már, ugyanis ugyanannál az ügynökségnél vagyunk" - fejtette ki. "Láttam Jacket a nyaralásakor is pár alkalommal, és azt kell mondjam, hogy nagyon jó fej."

 

James abban reménykedik, hogy ismét fejtörést fog okozni a spanyol védőknek Manchesterben, Ole fiai ugyanis arra készülnek, hogy bebiztosítsák a helyüket a pénteki legjobb 16-ba került párosítások sorsolására.

 

Az Allianz Stadionban nyújtott lenyűgöző teljesítményével James 'A hét csapatába' is bekerült, ahol Eric Bailly és Bruno Fernandes is helyet kapott.

 

"Amikor kiválasztásra kerülök, nekem készen kell állnom" - válaszolta. "Nagyon élveztem azt a mérkőzést. Bizonyos időszakokban türelmesnek kellett maradnunk, ugyanis volt, hogy ők birtokolhatták a labdát. Mindig is tudtuk, hogy egy nagyon jó csapattal fogunk találkozni, akik különösen veszélyesek, ha náluk van a labda. Úgyhogy alapvetően arra számítottunk, hogy tartani fogják azt, a második félidőben ugyanakkor végre tudtuk hajtani a mérkőzésre kidolgozott tervünket. Nagyon sokszor sikerült áttörnünk a védelmüket, amikből gólokat is sikerült szereznünk."

 

"Természetesen nem beszélhetünk lefutott mérkőzésről, mert még nekünk is vendégül kell látnunk őket, de nincs kétségem afelől, hogy ugyanazzal a hozzáállással fogunk kifutni a pályára, ahogyan azt az idegenbeli mérkőzés alkalmával tettük."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!