Obertan kihasználná Valencia sérülését és bizonyítana

A francia játékos kész, hogy letegye a névjegyét, miután felépült sérülésébõl.


A szélsõ a nyári felkészülés alatt jó teljesítményt nyújtott (a Philadelphia Union ellen például gólt lõtt), amivel Sir Alex Ferguson elismerését is elnyerte.

A 21 éves játékos ezek után elszenvedett egy súlyos bokasérülést, ami után a múlt héten állt újra edzésbe.

 

A jelen pillanatban pedig bizakodva várja a Bolton Wanderers elleni mérkõzést, ahol nagy rá az esély, hogy a sérült Antonio Valencia-t pótolja.

 

Obertan a Scunthorpe elleni gyõztes Ligakupa mérkõzésen (2:5) csereként lépett pályára, jelezve, hogy készen áll a hétvégi bajnokira is.

 

Mivel Valencia valószínüleg már nem léphet pályára ebben az évben, ezzel Obertan elõtt megnyílt az út, hogy megmutassa tudását.

„Nagyon szomorú, ami Antonio-val történt és amíg sérült, mindenben támogatjuk. Persze ez a többi játékosnak jó esélyt ad arra, hogy bekerülhessen a csapatba. Remélem ez rám is igaz lesz, és ha szerepet kapok egy mérkõzésen, akkor a legjobb formámat tudom majd nyújtani"- mondta el Obertan a united.no internetes oldalnak.

 

„A dolgok gyorsan változhatnak. Pillanatnyilag nagyon boldog vagyok, hogy újra játszhatok, és remélem, hogy jó benyomást tudok tenni a Manchester United-nél.”

 

„Olyan játékosokkal edzeni mint Giggs, Scholes vagy más szupersztárok, nagyon segítettek nekem abban, hogy fejlõdjek a játék minden terén. Minél többet fejlõdnöm kell, jobbnak és jobbnak lenni, és tapsztalatot szerezni- lehetõleg az elsõ csapatban.”

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!