De Gea nyugodt a jövõjével kapcsolatban

David De Gea megfontolja jövõjét, miután a klubja új szerzõdést ajánlott neki, de a Manchester United is szeretné leigazolni.


Sir Alex Ferguson nem titkolta érdeklõdését az Athletico Madrid hálóõre iránt, hiszen Edwin van der Sar nyáron szögre akasztja kesztyûit, és õ az egyik kiszemelt a holland pótlására.

 

A 20 éves spanyol kapus remek teljesítményt nyújtott meccsrõl-meccsre idén az Athletico csapatában, ezzel felhívta magára az európai top klubok érdeklõdését.

 

A kisebb madridi csapat el akarta oszlatni a pletykákat azzal, hogy új szerzõdést ajánlott de Gea-nek a múlt hónapban, a tehetséges kapus viszont még nem írta alá a kontraktust.

 

David de Gea elmondta, hogy csak a szezon végén dönt majd a jövõjérõl, de egy kicsit megnyugtatta a szurkolókat azzal a ténnyel, hogy még semmilyen egyességet nem kötött a Manchester Uniteddel az Athletico.

 

 

„Nyugodt vagyok a jövõmmel kapcsolatban”- mondta de Gea a Marca-nak. „Ide köt a szerzõdésem, viszont nagyon sok találgatást láttam ebben a hónapban.”

 

„A szezon végén fogok dönteni a sorsomról. Pillanatnyilag nem utasítok vissza semmilyen lehetõséget.”

 

„A jelenlegi csapatom ajánlott nekem egy új szerzõdést, de most sok eshetõség közül kell döntenem. A futballban nem minden a pénzrõl szól.”

 

„A United érdeklõdése nagyon hízelgõ, de még semmilyen papírt nem írtam alá az angol csapatnak.”


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!