Lindelöf: Bárkit képesek vagyunk legyőzni

Victor Lindelöf szerint a Manchester United az a csapat, amely bárkit képes legyőzni, ha mindenki a megfelelő teljesítményt nyújtja.


A svéd védő a sziklaszilárd védelem egyik oszlopa volt a városi derbin, amivel már zsinórban harmadik mérkőzését úszta meg a United kapott gól nélkül a bajnokságban. Minden bizonnyal a vasárnapi, City elleni rangadó a legfontosabb ezek közül, hiszen a városi rivális fantasztikus győzelmi sorozatot tudhatott magáénak a találkozót megelőzően.

 

Pep Guardiola csapata 21 mérkőzést nyert meg zsinórban, míg a Vörös Ördögöknél kicsit döcögött a szekér azt követően, hogy januárban még a tabella élén is álltak, de Victor mindig is hitt a csapat képességeiben.

 

 

"Minden mérkőzésre magabiztosan érkezünk és tudjuk, hogy minden csapatot képesek vagyunk legyőzni" - mondta a svéd védő a hármas sípszót követően. "Nehéz idegenbeli mérkőzés volt egy nagyon jó csapat ellen, amin megmutattuk, hogy milyen nagyszerű csapatunk van és, hogy mire vagyunk képesek a pályán. Folyamatosan dolgozunk és bízunk benne, hogy célba fogunk érni."

 

Ez a találkozó volt az a United részéről, ahol elmondható, hogy minden játékos ragyogóan teljesített és meg is lett ennek az eredménye a City ellen. Lindelöf is rámutatott erre interjújában.

 

"Egyértelműen elégedettek vagyunk az eredménnyel" - folytatta Victor. "Nagyon jól védekeztünk csapatként és ez alatt fontos, hogy nem csupán a hátsó négyesre gondolok, hanem arra, hogy Anthony-tól kezdve egészed Deanig mindenki. Mindenki megtette a szükséges erőfeszítéseket, aminek köszönhetően nem kaptunk gól és gazdagabbak lettünk három ponttal, így mindenki nagyon örül."

 

"Nem volt sok helyzetük, jól védekeztünk. Végig koncentrálnunk kellett, mert tudtuk, hogy a semmiből is képesek esélyt teremteni. Mint mondtam, nagyon boldog vagyok és ez egy megérdemelt győzelem számunkra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!