Rooney: Ezt a szurkolókért tettem!

Wayne Rooney a szurkolóknak ajánlotta a mindent eldöntõ gólját.


Az angol támadó, aki az utóbbi idõben visszanyerte régi formáját és megszerezte a bajnoki címet jelentõ egyenlítõ gólt az Ewood Parkban, és azonnal a Vörös Ördögök szurkolói elõtt tisztelgett.


„Nagyszerû érzés ez egy ilyen év után, ahol egyszer fent, egyszer lent voltam, szóval ez az én ajándékom a szurkolóinknak” – mondta történelmi találatáról Rooney, aki beismerte, nagyon idegesen állt oda a büntetõt elvégezni.

 


„Borzasztó volt” – mosolygott a csatár. „Hosszú idõbe telt, mire megadta a bíró a büntetõt. Le kellett nyugodnom, pedig már elõre tudtam, hova fogom lõni. Egész héten gyakoroltam, szóval jó érzés volt betalálni.”


Az egykori Everton játékos elégedett, amiért sikerült bebiztosítania csapatának a bajnoki címet. A United ezzel minden idõk legeredményesebb angol csapatává vált a Liverpoolt megelõzve.


„Megnyerni a Premier Leaguet hihetetlen érzés, akárcsak az a tudat, hogy ezzel a 19. bajnoki címmel mi váltunk a legsikeresebb angol csapattá.”


„Természetesen számomra, mint egykori Everton játékos számára még különlegesebb ez a 19. cím, de nagyszerû érzés ez az egész klub, a csapattagok, és a szurkolók számára is.”

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!