Lindelöf várja a találkozást Dalot-val

Victor Lindelöf alig várja, hogy csapattársa, Diogo Dalot visszatérjen az Old Traffordra az AC Milan csapatával.


A portugál hátvéd a szezont kölcsönben tölti a San Siroban, viszont pályára léphet a Manchester United elleni Európa-liga nyolcaddöntőn csütörtökön. Dalot remek szezont fut az olaszoknál és hétvégén még gólt is szerzett a Rossoneri színeiben a Hellas Verona elleni 2-0-ra megnyert bajnokin. A milánói csapat mind a 8 eddigi Európa-liga mérkőzésén szerepelt, így valószínűleg a United elleni két találkozón is szerepet fog kapni.

 

A 21 éves játékos pont a két csapat második mérkőzésének napján, március 18-án fogja ünnepelni a 22. születésnapját, Victor pedig abban reménykedik, hogy ezúttal nem a legjobb formáját fogja hozni a portugál bekk.

 

 

"Igen, örülök annak, hogy jól megy ott neki, viszont bízom benne, hogy ellenünk haloványabb lesz. Mókás lesz ellenfélként találkozni vele" - mondta Lindelöf a klubmédiának. "Lehet, hogy néhány honfitársával szoktak beszélgetni is innen. Nem vagyok benne biztos, de úgy gondolom, hogy igen."

 

A Real Sociedad kiejtését követően az AC Milan elleni mérkőzés egy újabb nehéz találkozó lesz a Vörös Ördögök számára. Ráadásul a két csapat közös múltja is igen színes és remek találkozót ígér. Lindelöf pedig ragaszkodik azon véleményéhez, hogy Solskjaer csapatának szüksége van az ilyen találkozókra.

 

"Ez egy szórakoztató mérkőzés lesz és örülünk, hogy a részesei lehetünk. Mindenki részt akar venni az ilyen találkozókon" - mondta a United védője. "Mindig jó, ha van kihívás, hiszen a legjobbak ellen akarunk versenyben lenni. Még ha döntetlen eredmény születik is, akkor az legyen egy kemény mérkőzésen elért döntetlen. A jutalom pedig a legjobbak ellen az, ha megnyered a meccset."

 

"Nem követtem figyelemmel a szezon eddigi szakaszában nyújtott teljesítményüket folyamatosan, de természetesen a találkozó előtt megnéztük őket és többé-kevésbé mindent tudunk róluk, hogy milyen típusú csapatról van szó. Mi az, amiben veszélyt jelenthetnek."

 

Míg a figyelem középpontjában a most csütörtöki találkozó áll, a svéd hátvéd elárulta, hogy várja már a San Siroban megrendezésre kerülő visszavágót is. Az AC Milan és az Inter osztozik jelenleg a stadionon, azonban a közeljövőben lebontásra kerül és mindkét csapat új otthonba költözik. Victor pedig ennek kapcsán felidézett néhány korábbi emléket.

 

"Igen, nagyszerű stadion, jártam már ott korábban és láttam néhány mérkőzést. Például a svéd válogatottal játszottuk ott az olaszok ellen a világbajnokság rájátszását és győzni tudtunk. Ez egy remek emlék abból a stadionból és remélem, hogy még egy ilyet hozzá tudok majd tenni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - AC Milan

Európa-liga nyolcaddöntő 1. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!