Sheffieldi érdeklõdés De Laet iránt

A Skysports.com értesülései szerint a Sheffield United ajánlatot készül tenni a Manchester Unitednek védõjük, Ritchie De Laet kölcsönvétele érdekében.


A Pengék menedzsere, Gary Speed szeretné az idényben nem igazán jól muzsikáló együttesét megerõsíteni, erre pedig egyik legfõbb kiszemeltje a belga bekk lenne, akit három hónapos kölcsönszerzõdés keretében vinnének a Bramall Lanere.

 

 

 

 

Számos egyéb Championshipes klub érdeklõdése mellett állítólag a harmadosztályban(League One) és a skót bajnokságban is vannak klubok, akik szivesen látnák a Stoke City tartalékcsapatából szerzõdtetett sokoldalú bekket, ám a Magyarországon is jól ismert Kevin McCabe által pénzelt együttes lehet a végén a befutó a játékos kegyeiért vívott harcban.

 

A belga válogatottban is már bemutatkozó játékos eddig hat alkalommal léphetett pályára a Manchester United felnõtt csapatában 2009. januári érkezése óta, és az Old Traffordon sokan nagy jövõt jósolnak neki.

 

A United menedzsere, Sir Alex Ferguson valószínûleg boldogan elengedné kölcsönbe De Laet-et, mivel így hasznos tapasztalatokkal gazdagodhatna, másrészt jelen pillanatban eléggé kicsi az esélye, hogy a Vörös Ördögök kezdõje közelébe kerülne.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!