Lindelöf: Hozzuk a legjobbunkat!

Victor Lindelöf szerint a Manchester United kényelmes pozícióból várhatja a negyeddöntő párosításait a mai sorsoláson az UEFA Európa-ligában.


A Unitednek gólra volt szüksége idegenben a San Siróban a második félidőben a legjobb nyolc közé jutás esélyéhez az AC Milan ellen csütörtök este és jött is a várva várt gól, amivel 1-0-ra nyertek az olasz óriás ellen.

 

A Vörös Ördögök ma látni fogják a döntőhöz vezető utat, mikor is Svájcban, Nyon városában kisorsolják a negyeddöntő párosításait magyar idő szerint délután 13:00-kor.

 

A svéd középhátvéd és csapattársai előre tekintenek, jöjjön bármilyen megpróbáltatás, olyan minőségű csapatokat győztek le idén, mint a Liverpool, Manchester City, Paris Saint-Germain és az RB Leipzig a szezon korábbi szakaszában, a Real Sociedad és a Milan csapatait pedig az Európa-ligában.

 

Arról kérdezték, hogy a mai Európa-liga sorsoláson 'gyengébb' ellenfelet vár-e, mint a korábban legyőzött spanyol és olasz csapatok:

"Mindig a legjobb csapatok ellen akarsz szerepelni. Játszottunk a Real Sociedad ellen, erős csapat, de győztünk, aztán összekerültünk a Milannal, de itt is továbbjutottunk, szóval az mindig extra lendületet ad, ha legyőzöl egy jó csapatot. Bár számomra ez most lényegtelen. Most csak egyszerűen boldog vagyok a győzelem miatt."

 

"Nyilvánvalóan önbizalmat ad az, mikor nyerünk, de jól játszottunk és ezt be is bizonyítottuk. Azt gondolom ez extra lendületet ad. Tovább kell menetelnünk, előre figyelnünk, mert máris következik egy másik komoly mérkőzés [a Leicester City elleni FA-kupa meccs], szóval gyorsan regenerálódunk, hogy vasárnapra készen álljunk."

 

Paul Pogba volt a meccs embere, őt követi második és harmadik helyen közvetlenül Lindelöf és a kapus Dean Henderson teljesen megérdemelten, miután hét meccséből hatot lehozott kapott gól nélkül.

 

Victor úgy érzi, hogy Pogba visszatérése extra löketet adhat nekik, ahogy közelednek a szezon végéhez, a francia játékos beállása a második játékrészre pedig a legjobb példa erre.

 

"Nem láttam a gólját, de nagyon szoros lehetett a helyzet [az ő szemszögéből] és meglepett, hogy olyan gólt sikerült lőnie" - mondta Victor csodálattal.

 

 

"Megmutatta milyen minőséget képvisel és azt hiszem mikor pályára lép, egyszerűen fantasztikus. Elég sokáig távol volt, majd elkezdett edzeni a csapattal néhányszor, majd ilyen minőségben tér vissza. Hihetetlen."

 

Annak ellenére, hogy szoros találkozót vívtak egymással a felek - és voltak Zlatan Ibrahimovicnak Pogba gólját követően helyzetei - a United számára kényelmes volt a mérkőzés és Lindelöf boldog azt illetőleg, hogy többet tettek a továbbjutásért.

 

"Tudtuk, hogy szoros mérkőzés lesz, szóval csak próbálkoztunk és kontrolláltuk a játékot, így nyilvánvaló volt hogy majd betalálunk" - magyarázta.

 

"Jól kezdtük a mérkőzést, de utána húsz percre elveszítettük az irányítást és kicsit előrébb tudtak nyomulni. Azonban úgy gondolom, hogy a második félidőben jobbak voltunk, és a gól után próbáltuk kontroll alatt tartani a meccset, aminek köszönhetően nagyon ígéretes helyzetük nem lett, szóval nagyon örülök a kapott gól nélküli győzelemnek."

 

"Zlatan egy fantasztikus játékos és nagyon, nagyon erős és tudja mit kell tennie, ezért folyamatosan a nyomában kell lenned és jó irányban leolvasni a helyzeteket. Azonban ma jól működött a védelem és ahogy már korábban is mondtam, nagyon boldog vagyok emiatt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!