Greenwood reakciója a Leicester elleni kiesésre

A Manchester United támadója, Mason Greenwood vegyes érzelmekkel reagált a Leicester elleni FA-kupa kiesésre.


Az Akadémia végzettje Paul Pogba passzából megszerezte idei 5. gólját, ami a United Liverpool felett aratott győzelme óta az első volt az angol támadónak. Greenwood igencsak aktív volt a második játékrészben, amikor a United megpróbálta megszerezni a győzelmet és továbbjutni a Southampton elleni elődöntőbe, de sajnos Tielemans és Iheanacho találatai a Rókák számára jelentették a továbbjutást a kupasorozatban és ezzel 15 mérkőzést követően ismét vereséget szenvedett a United.

 

A mérkőzés után Mason a hivatalos Instagramján az alábbi képet és szöveget tette közzé: "Nehéz elfogadni, keményebben kell nyomnunk. Örülök, hogy ismét gólt szereztem."

 

 

Ole Gunnar Solskjaer is csalódott a King Power Stadionban nyújtott teljesítmény és eredmény miatt, de dicséretet is megfogalmazott Greenwood teljesítménye kapcsán, miután ő volt az egyedüli játékos, aki be tudta venni Kasper Schmeichel kapuját.

 

"Nagyszerű gól volt és öröm látni, hogy Mason ismét betalált" - mondta a főnök, miközben a pozitívumokat próbálta kiemelni. "Remek befejezés volt, Paul nagyszerűen passzolt és Donny kiválóan érezte, hogy el kell engednie a labdát."

 

"Ügyes volt és ez olyan dolog, amire építeni lehet. Öröm volt látni, hogy Paul és Donny visszatértek a pályára. Emellett pedig Edi is újra köztünk volt és Anthony is 90 percet bírt. Sokat fog ez jelenteni a következő két hónapban."

 

Mason Greenwoodra összpontosítottak a mérkőzést követően a statisztikák szerelmesei is és kiemelték a fiatal támadó bátor játékát.

 

"Az egyik olyan ember a csapatnál, aki nagyon jól teljesített az elmúlt hetekben és megérdemelten szerzett gólt" - mondta az MUTV szakértője. "A legelejétől kezdve jobb szélen játszott, majd megpróbált középre bemozogni, hogy újabb gólt szerezzen. Úgy gondolom, hogy az elmúlt hetekben kiváló teljesítményt nyújtott. Jó volt a West Ham ellen is és ma végre megérkezett a várva várt gól is számára."

 

"Az esti statisztikáit megnézve a passzainak 85%-a pontos volt, 43 labdaérintést jegyzett, 5 alkalommal szerezte vissza a játékszert, továbbá 3 sikeres ütközése, valamint 4 hosszú passzából 3 pontos volt. Ez kezd jellemző lenni a játékára, nagyon jól tud oldalt váltani, különösen, ha Shaw a pályán van."

 

"Két lehetőséget is kidolgozott, volt egy lövése és persze a gólja is. A pályán lévő játékosok közül ez volt a legjobb. A szezon során pedig összesen 5 gólt szerzett."

 

Mason figyelme most az angol U21-es válogatottra fordul, ahol a korosztályos válogatott Európa-bajnoki csoportmérkőzéseit játsza csütörtökön Svájc, vasárnap Portugália, majd jövő szerdán Horvátország ellen.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!